El Girona colpeja primer

El Cadí la Seu no ha pogut aprofitar l’efecte Palau i el Girona s’ha emportat el partit per 52 a 68, aconseguint un còmode avantatge de 16 punts pel partit de tornada. Per part de les urgellenques, la jugadora més destacada ha estat l’Amber Melgoza, amb 18 punts. Per part del Girona, Mendy amb 15 punts.

Primera part: domini gironí

El partit ha començat de forma similar al de la Lliga, amb el Girona encertat i amb un Cadí erràtic. Un triple de l’Elise ha trencat el parcial inicial de 0-7 de les gironines, qui han seguit fent mal des de la mitja distància de la mà de Magarity i Bertsch. Un triple de la Veronika i una cistella de l’Anna apropaven el Cadí al marcador, però un triple a falta de 10 segons de Mendy ha ficat el 13 a 17 amb què acabava el període.

L’inici del segon quart ha estat un intercanvi de tirs errats. No ha estat fins al cap de gairebé 3 minuts que Ainhoa López ha anotat la primera cistella en joc. L’Elise ha entrat en partit i ha començat a encarar cistella, forçant faltes i aconseguint bones assistències. En la seva primera aparició, l’Amber ja ha deixat mostres de la seva energia i capacitat anotadora. Dos tirs lliures de Gardner enviaven el partit a vestidors amb un escarransit 25 a 36.

Segona part: Amber comença a despuntar

El tercer quart ha tingut un nom propi: Amber Melgoza. El nou fitxatge del Cadí ha estat la peça clau en el bon període que han realitzat les urgellenques, amb un bon repertori de penetracions, tirs de mitja distància i triples. L’esforç de l’americana, però, no ha estat suficient per compensar la superioritat de Tolo a la pintura, qui ha tret petroli des del rebot ofensiu. El Cadí s’ha arribat a posar a 4 punts, però 2 cistelles de Gardner han ficat el 43 a 50 a falta de 10 minuts.

Les de Roberto Íñiguez han sortit a pista amb més intensitat i han tornat a encadenar un parcial de 0 a 7, trencat per una bona cistella de la Lotta. La Laura Peña ha escalfat el canell i ha començat a veure cistella des de la línia de 3, posant un 45 a 60 al marcador. Tot i intentar-ho, el Cadí no ha trobat l’encert necessari per a remuntar i la victòria s’ha acabat decantant a favor del Girona, per 52 a 68.

CADÍ LA SEU (52): Elise Ramette 7, Anna Palma 6, Carmen Grande 9, Veronika Remenarova 9, Lotta-Maj Lahtinen 2, Margaret Bair 1, Amber Melgoza 18, Sierra Campisano 0.

SPAR GIRONA (68):Peña 6, Magarity 3, Mendy 15, Tolo 10, Ygueravide 10, Bertsch 5, López 5, Gardner 12, Labuckiene 2.

Parcials: 13-17, 12-19, 18-14, 9-18
Àrbitres: Teixeira, Bongiorni, Kapitany
Incidències: partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la FIBA Eurocup Women

Imatges del partit:Agustí Peña.