Estany Peguera SL, nou patrocinador d’equip d’AE Sedis Bàsquet

La gestoria Estany Peguera SL es converteix en nou principal patrocinador del nostre Cadet Femení Blau per aquesta temporada 2021/2022, donant així el nom de SEDIS ESTANY PEGUERA a l’equip.

Estany Peguera SL és una gestoria que ofereix assessorament integral especialitzat i personalitzat a tota mena d’empreses, començant des de petits autònoms fins a grans empreses. Els seus àmbits d’actuació són la comptabilitat, fiscalitat, laboral, mercantil, assegurances, tràmits, legal i protecció de dades.

Davant l’auge de les noves tecnologies donen l’opció de treballar 100% online, oferint als seus clients diversos programes gratuïts, com ara una plataforma de facturació i comptabilitat al núvol, un gestor laboral i un gestor documental perquè pugueu accedir a tota la vostra documentació online, fer altes i baixes de treballadors els caps de setmana, o fer factures des del mòbil entre molts d’altres. També utilitzen WhatsApp Business perquè els tingueu més a prop i, per exemple, tingueu la possibilitat de passar-los-hi les factures amb una simple fotografia.

Estany Peguera SL és l’única gestoria del Pirineu certificada com a Punt d’Atenció a l’Emprenedor (xarxa PAE), el que els habilita per constituir societats o donar d’alta o de baixa a autònoms amb una gran rapidesa i efectivitat.

Podeu demanar informació dels seus serveis o demanar una demostració dels seus aplicatius totalment gratuïta i sense cap compromís.

 

ESTANY PEGUERA SL
Direcció: Carrer Fra Andreu Capella, 7 | 25700, La Seu d’Urgell, Lleida
Telèfon: 973 35 35 55
Correu electrònic: info@estany.eu
Pàgina web

Estany Peguera

 

Estem molt agraïts a Estany Peguera SL per la seva predisposició per unir forces entre ambdues parts.

 

Sent la Seu, sent el bàsquet, SENTELSEDIS!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir