Exhibició de caràcter i resilència

Malgrat la derrota, el partit del Cadí la Seu contra el Perfumerías Avenida es per treure’s el barret. Després de 40 minuts de molt bon bàsquet, les salmantines s’han acabat imposant per 65 a 59. La millor del partit ha estat la pivot Sika Koné, amb 30 de valoració. Per part del Cadí, la millor ha estat la Maggie amb 15 de valoració.

Primera part: un Cadí valent i desinhibit

El Cadí la Seu va sortir a pista sense por i jugant de tu a tu contra l’Avenida. La Maggie des del tir lliure i la Sierra i l’Elise des del triple lideraven l’ofensiva urgellenca, amb un parcial de 3 a 9 en els primers 5 minuts. L’entrada de Koné va ser un punt d’inflexió pel Salamanca, qui amb 8 punts consecutius va ser capaç d’igualar el marcador. 16 a 16 al final dels primers 10 minuts.
Al segon quart, l’Anvenida va començar a jugar de forma més vertical i a aprofitar la superioritat física, traient força faltes i trobant a jugadores com Delaere i Gil. El Cadí seguia amb un bon encert, anotant tirs còmodes i movent bé la pilota. L’únic punt negatiu, concedir massa rebots ofensius a l’Avenida, qui portava ja 11 punts de segona opció. Al descans, marcador de 32 a 30.

Fotografia: Perfumerías Avenida

Segona part: s’imposa el físic salmantí

Fabian Téllez va ajustar les peces al temps de descans. La defensa urgellenca va pujar en intensitat, curtcircuitant la circulació de pilota de l’Avenida (només 2 assistències en tot el període) i posant èmfasi en el box-out del rebot. En atac, la Júlia i la Maggie eren les més encertades, amb 10 punts cadascuna. El Salamanca només trobava resposta a través de Koné i Gil. Entràvem als últims 10 minuts amb avantatge al marcador, 47 a 49.
A l’últim quart, les piles es van acabar. El Salamanca va aprofitar el cansament de les jugadores urgellenques i va imposar la seva superioritat física, amb un parcial de 18 a 10, que consolidava el 65 a 59 final.

Setmana molt esperançadora del Cadí la Seu, derrotant a un equipàs com el Flammes Carolo i posant-li la por al cos a un gegant com el Perfumerías.

Flammes Carolo Fotografia: Perfumerías Avenida>

PERFUMERÍAS AVENIDA (65):Çakir 6, Koné 14, Rodríguez 9, Domínguez 4, Delaere 7, Vilaró 0, Hartley 5, Prince 8, Gil 12.

CADÍ LA SEU (59):Elise Ramette 5, Ana Palma 7, Carmen Grande 0, Júlia Soler 12, Sara Hinriksdottir 3, Veronika Remenarova 5, Lotta-Maj Lahtinen 0, Leigha Brown 5, Margaret Bair 16, Sierra Campisano 6.

Parcials: 16-16, 16-14, 15-19, 18-10
Àrbitres: Morales, Mas, Sanhermenaldo
Incidències: Partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputat al Pavelló Würzburg de Salamanca.

Imatges del partit: Perfumerías Avenida.