FEM FORÇA! Campanya de captació de col·laboracions

Neix la campanya de captació de col·laboracions ‘FEM FORÇA!‘, destinada a la recerca de nous col·laboradors locals amb la finalitat de seguir fent realitat el somni que el SEDIS sigui possible.

Encarem el final de la temporada més atípica i difícil de totes, tant per nosaltres com per la majoria dels comerços de casa nostra, de la Seu d’Urgell. Una temporada on esportivament no hem pogut gaudir de la participació de tots els nostres equips de base, l’Escola i l’AIRAM PEUSA, el nostre equip de persones amb capacitats especials. També hem patit no poder gaudir d’un CADÍ LA SEU, que sí que ha pogut disputar tota la temporada i un any més al màxim nivell estatal, als seients del Palau d’Esports.

Aquesta petita campanya de captació té com a objectiu ajudar al comerç local a fer-se visible mitjançant tot el contingut digital i suports físics disponibles al Palau d’Esports. Amb uns preus molt consensuats i ajustats a la dificultat del moment, aprofitant el creixement digital en el que estem treballant com a club i de cara a la massa social i popularitat en l’àmbit estatal i continental que arrosseguem amb CADÍ LA SEU.

Un dels valors que més ens representa al SEDIS és el territori, i aquest és la nostra meravellosa ciutat. Treballem de valent perquè en la pròxima temporada el nom de la Seu d’Urgell, junt amb totes les institucions i comerços locals, i el del SEDIS estiguin més units i arrelats que mai.

Tota empresa o institució és pot ficar en contacte mitjançant el nostre correu electrònic o telèfon: secretaria@sedisbasquet.com / 973 35 20 72

 

Sent la Seu, sent el bàsquet, SENTELSEDIS!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir