Foto Estudi La Seu, nou partner d’imatge d’AE Sedis Bàsquet

Foto Estudi La Seu, estudi fotogràfic de la nostra ciutat amb més de 30 anys d’història, és nou partner d’imatge de la nostra entitat. Aquest negoci urgellenc ofereix tota mena de serveis arrelats a fotografia en molts àmbits: Noces, comunions, batejos, fotografia d’estudi, esdeveniments i festes i fotografia comercial. A més a més també estan professionalitzats en la producció de vídeos, els quals són ideals per capturar un record permanent dels millors moments.

Aquest acord col·laboratiu entre ambdues parts potenciarà el material audiovisual, en el qual tant s’està treballant des d’AE Sedis Bàsquet, per tal d’oferir el millor contingut als nostres aficionats, tant en l’àmbit de Cadí La Seu com per la resta dels equips del club.

Estem molt agraïts a Foto Estudi La Seu per la seva predisposició per unir forces com mai i ajudar-nos a créixer en un món on l’esport i la qualitat d’imatge professional estan més unides.

Junt amb l’adhesió de Foto Estudi La Seu, seguirem comptant amb el seguiment, i l’ajuda, de Pirineus TV i la imprescindible dedicació del nostre estimat Agustí Peña per capturar tots els moments i emocions dels partits al Palau d’Esports.

 

FOTO ESTUDI LA SEU
Direcció: Carrer Regència d’Urgell, 10 baixos | 25700, La Seu d’Urgell, Lleida
Telèfon: 973 35 57 66
Correu electrònic: info@fotoestudilaseu.com
Pàgina web

Foto Estudi La Seu

 
 

Sent la Seu, sent el bàsquet, SENTELSEDIS!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir