Georgina Bahí torna a casa i viurà una tercera etapa a Cadí La Seu

Georgina Bahí i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord per la pròxima temporada.

La jugadora torna a l’equip urgellenc per viure la seva novena temporada amb la samarreta de Cadí La Seu, on hi acumula més de 200 partits. Arriba procedent del Duran Maquinaria Ensino de Lugo, on ha disputat la Lliga Femenina Endesa i l’edició d’enguany de l’EuroCup Women. Georgina Bahí ve de fer 5,8 punts, 4,1 rebots per un 7,1 de valoració de mitja per partit en aquest curs de la Lliga Femenina Endesa. En la competició continental ha ampliat els seus registres amb 5,9 punts, 6,1 rebots i 10,5 dígits de valoració.

Jordi Acero, entrenador de Cadí La Seu, ha valorat d’aquesta manera la incorporació de Georgina Bahí: “Una gran notícia pel club, equip i ciutat que torni una jugadora amb tot el que significa i significat per tothom aquests últims anys. El seu retorn ens donarà moltes coses. El seu saber estar a pista, coneixedora des de fa molts anys de la lliga, el seu talent humà i com a jugadora… Són tot coses positives. Ajudarà a les joves a involucrar-se i a treballar, a tenir una bona ètica de treball. Com bé sabem, és una jugadora que obra el camp i ens donarà capacitat de tir en la posició de quatre. Personalment per mi és un privilegi poder ser el seu entrenador aquesta pròxima temporada.”

Agustí Peña
Georgina Bahí en un partit al Palau d’Esports la passada temporada. Imatge: Agustí Peña.

 

Ariadna Pujol, Laura Peña, Montse Brotons, Júlia Soler i Georgina Bahí són els cinc primers noms pel Cadí La Seu de la temporada 2022/2023.

Molta sort i èxits, Geo!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir