Georgina Bahí dona per finalitzada la seva carrera professional amb el bàsquet

14 temporades de bàsquet professional que arriben a la fi. Temporades on he viscut de tot: somnis i pors, victòries i derrotes, alegries, decepcions… He caigut i m’he aixecat, però sobretot he gaudit d’aquest gran esport, la meva passió, convertida afortunadament en la meva feina….

Gràcies Cadi la Seu, 9 temporades on ens ho hem donat tot. Hem crescut plegats i hem viscut moments inoblidables. Gràcies afició per tota l’estima i suport que sempre m’heu brindat.

Gràcies a totes les companyes amb qui he compartit equip, ha estat un plaer!

Gràcies bàsquet per totes les vivències que m’has donat, soc molt afortunada. Les pistes passen a ser una etapa més de la meva vida, però ens continuarem veient!

Gràcies i fins aviat!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir