Irati Etxarri no seguirà sent jugadora de Cadí La Seu la temporada vinent

Irati Etxarri i AE Sedis Bàsquet separen els seus camins després de quatre anys plegats. La jugadora navarresa dona per conclosa una excel·lent etapa de progressió personal i professional a Cadí La Seu.

Serem clars i concisos, no és un dia fàcil. No és fàcil, però és plenament comprensible, ja que parlem d’una de les progressions més bèsties, per no dir la que més, en tota la nostra història. Va arribar una noia de Pamplona en la seva primera aventura fora de casa. Una noia que no tenia clar que volia fer amb la seva vida i, lligat amb això, si dedicar-se plenament aquest esport que ens apassiona. Quatre temporades amb més de 100 partits i mil experiències després, marxa la MVP nacional i millor ala-pivot de la competició, sent la segona capitana, deixant endarrere els millors anys de la història de Cadí La Seu i tenint a la butxaca la seva presència amb la selecció absoluta.

No solament la seva progressió esportiva ha estat la que ha brillat més, la personal ha estat una autèntica lliçó, i ho continua sent, per a molts i moltes. Ara en boca de tothom pel nivell mediàtic que ha causat, però Irati Etxarri ja fa setmanes i mesos que té la mentalitat que avui dia tothom coneix. Des de la humilitat i el treball, i amb una espurna de sort, es pot arribar on es vulgui, i en això l’Irati s’ha convertit en tot un referent.

Agustí Peña
Irati Etxarri a ulls de tothom en un Palau d’Esports ple de gom a gom. Imatge: Agustí Peña

 

Vídeo comiat Irati Etxarri – Cadí La Seu

 

Ha estat un autèntic plaer, gust i orgull veure’t crèixer aqui, a casa teva. Et desitgem tota la sort del mon en els teus pròxims i apassionants reptes, que segur que no seran tan grans com la petjada que has deixat aquí. GRÀCIES I MOLTA SORT, IRATI!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir