Jewel Tunstull continuarà apuntalant la zona urgellenca

Jewel Tunstull i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord de renovació que seguirà vinculant ambdues parts la temporada vinent.

La jugadora nord-americana firmarà la seva primera renovació en la seva llarga trajectòria, i ho farà amb Cadí La Seu per disputar novament la Lliga Femenina Endesa i l’EuroCup Women. El missatge de Jewell Tunstull és d’il·lusió i, sobretot de felicitat, afirmant que “és el primer cop que he sentit i trobat la felicitat plena… Com estar a casa”. Tot aquest sentiment provocat en part per una afició de la qual es sent molt agraïda per diversos motius: “Per animar-me, per fer que segueixi somrient, atansar-s a mi al carrer dient-me que els hi encanta com jugo. M’han donat la confiança que necessitava per afrontar el tram final de la passada temporada”. Jewell Tuntull espera “seguir en la mateixa línia” i “continuar-vos fent sentir orgullosos”.

Agustí Peña
Jewell Tunstull i Jordi Acero en un partit de la darrera temporada. Imatge: Agustí Peña.

 

Una millora constant i una implicació innegociable.

El director esportiu de Cadí La Seu, Pep Ribes, afirma que “aquesta renovació són d’aquelles coses que no són gens fàcils per club com el nostre. El fet de retenir jugadores que no són nacionals o catalanes dins de la continuïtat de l’equip.” En el cas de la Jewel Tunstull confirma que ha sigut un “de menys a més” en aquesta temporada, on s’ha vist, ara al final, “la Jewel que volíem veure en incorporar-la”. Dona molt de valor a la recuperació que ha tingut després d’un procés epidemiològic dur a causa de la Covid-19. Finalitza dient que “és molt important que una jugadora de fora senti aquest nivell d’integració amb l’equip i projecte, que es senti estimada i important dins de tot el conjunt”.

El responsable de la banqueta urgellenca, Jordi Acero, es mostra molt satisfet per la renovació de la Jewel: “Estem molt contents de poder confirmar la renovació de la Jewel Tunstull de cara la temporada vinent. En tota la seva trajectòria és el primer cop que repetirà en un club i això diu molt per part seva. És una jugadora que la darrera temporada ens va donar molt en molts aspectes pel que fa a equip i bàsquet dins la pista. En l’àmbit de club, de ciutat i d’unió es va identificar molt amb nosaltres, per tant molt contents. Som conscients que està treballant molt aquest estiu. Convençuts que ens continuarà aportant moltes coses”.

AE Sedis Bàsquet
D’esquerra a dreta: Pere Porta, Jewel Tunstull i Pep Ribes, un cop formalitzat l’acord de renovació.

 

Nova renovació, i ja n’hi van cinc, i desena jugadora pel Cadí La Seu 2022/2023: Ariadna Pujol, Laura Peña, Montse Brotons, Júlia Soler, Georgina Bahí, Paula Strautmane, Elise Ramette, Taylor Koenen, Bojana Kovacevic i Jewel Tunstull.

Molta sort i èxits, Jewel!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir