Acord per la cessió de Júlia Soler fins a final de temporada

AE Sedis Bàsquet i Spar Girona han arribat a un acord per la cessió de Júlia Soler al conjunt urgellenc.

La banyolina, 181 cm i nascuda el 20 d’agost del 2001, arriba a la Seu d’Urgell i defensarà els colors de Cadí La Seu. Tot i la seva joventut, el creixement i rotació dins de la pista de la jugadora exterior ha sigut molt notable aquestes darreres temporades. En el seu segon curs com a professional, Júlia Soler ja compta amb experiència tant a Lliga Femenina Endesa com a Euroleague Women, on ha disputat 15 i 8 minuts de mitja respectivament. A més a més, compta amb experiència a les seleccions catalanes i espanyoles en la seva ascendent etapa formativa.

El tècnic urgellenc, Bernat Canut, valora així l’arribada de la jugadora catalana: “Incorporar una jugadora jove com la Júlia sempre és un glop d’aire fresc per l’equip. Una jugadora amb talent i molt recorregut per endavant. Es trobarà amb una plantilla que l’acollirà amb els braços oberts. Arriba a un club on el treball diari et fa guanyar la confiança de l’staff i això es tradueix amb minuts de joc i oportunitats per fer el seu camí!”.

Trajectòria esportiva: Júlia Soler
2019/2020 – GEIEG (Lliga Femenina 2)
2020/2021 – Spar Girona (Lliga Femenina Endesa)
2021/2022 – Spar Girona / Cadí La Seu (Lliga Femenina Endesa)

 

Júlia Soler arriba aquest dijous 2 de desembre a la Seu d’Urgell i estarà a plena disposició de Bernat Canut per debutar amb la samarreta de Cadí La Seu aquest mateix dissabte davant Spar Gran Canaria.

 

Benvinguda a casa, Júlia!

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir