L’esperit i el talent de Júlia Soler continuaran a la Seu d’Urgell

Júlia Soler renova el seu compromís amb AE Sedis Bàsquet per una temporada i disputarà el seu segon curs com a jugadora de Cadí La Seu, on cal sumar els mesos on va arribar en forma de cessió.

L’exterior banyolina torna a escollir Cadí La Seu per continuar fent passos de gegant en la seva carrera professional. Júlia Soler disputarà la seva segona temporada com a jugadora de Cadí La Seu en plenes condicions, però arribava a mitjans del curs 2021/2022 en condició de cedida procedent de l’Spar Girona. Uns mesos on la de Banyoles ja va demostrar la seva identitat i actius com a jugadora, en un lloc on l’adaptació va ser immediata i on s’ha sentit estimada des del primer dia. D’aquesta manera també era recíproc entre ambdues parts allargar aquest vincle que tant ens enorgulleix anunciar. Aquesta darrera temporada hem vist un creixement indubtable de Júlia Soler. Molt treball, moltíssim, lluita, capacitat anotadora des del triple i de fora cap a dins, una jugadora capaç de sacrificar l’última gota de suor pel seu equip, i això sempre, sempre, suma. El seu esperit i aportació seran clau pel joc perimetral de l’equip.

Júlia Soler valora la seva renovació amb Cadí La Seu d’aquesta manera: “Estic molt contenta d’aquesta renovació. A la Seu d’Urgell m’hi he trobat molt còmode i ben acollida des del primer moment. Noto que aquest any he crescut, tant dins com fora la pista, i vull continuar fent-ho a la Seu d’Urgell. Amb moltes ganes de treballar, competir i continuar gaudint del gran ambient que es viu dins el Palau.”

Agustí Peña
Júlia Soler en un partit de lliga de la darrera temporada. Imatge: Agustí Peña.

 

Júlia Soler és la segona jugadora confirmada, després de Montse Brotons, pel Cadí La Seu de la temporada 2023/2024.

Molta sort i èxits, Júlia!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir