Laia Raventós també renova i disputarà la seva tercera temporada amb Cadí La Seu

Laia Raventós i AE Sedis Bàsquet seguiran junts aquesta pròxima temporada.

La jugadora catalana de Santa Eulàlia de Riuprimer afirma estar “molt i molt contenta” per la seva renovació amb Cadí La Seu. Valora molt el fet que viurà la seva tercera temporada a l’equip, un fet que “no s’hauria imaginat”, i confirma que “de seguida vaig dir que sí en quant va sortir l’oportunitat”. Laia Raventós basa la seva continuïtat en tres pilars fonamentals: “La ciutat, crec que des del principi m’han acollit molt bé i tenim una afició espectacular, el cos tècnic i tot el club han estat claus perquè prengués aquesta decisió”. Finalitza animant a l’afició perquè “segueixin omplint el Palau tal com estan fent per sentir la seva força” en una nova temporada que afronta amb “moltes ganes”.

Agustí Peña
Laia Raventós en un partit de la darrera temporada. Imatge: Agustí Peña.

 

L’explosió d’un talent innat.

“La Laia Raventós realment era una jugadora que teníem entre cella i cella des que va marxar als Estats Units. Quan va tornar vam aconseguir un contracte de dues temporades i era un desig, ja des d’abans de començar aquesta passada temporada, de renovar-la. Veient com ha anat tot plegat, ara ja és una realitat que ens fa molt contents i que continuarà donant moltíssimes coses a aquest equip i club”. Aquestes declaracions de Pep Ribes, director esportiu de Cadí La Seu, defineixen en gran part la satisfacció que sent el club després de fer-se efectiva la renovació de Laia Raventós per aquesta pròxima temporada. La defineix com “una jugadora amb un talent excepcional per aquest esport”. Finalitza valorant la seva gran progressió en aquests dos anys dient que “teníem clar les seves condicions, qualitats i talent de bàsquet apareixerien segur en algun moment” i que la Laia es va mostra com “la jugadora que és i com la que vindrà”.

Jordi Acero, el qual ja coneix a la jugadora de les dues darreres temporades sent l’entrenador ajudant de l’equip, es mostra molt satisfet de comptar amb ella ara sent l’entrenador de Cadí La Seu: “Estem molt contents des del club, i jo com a entrenador, de la continuïtat de la Laia Raventós i que pugui disputar la seva tercera temporada aquí a l’entitat. Sobretot en aquesta segona ha pujat molt el seu nivell i el de l’equip, i estem segurs que ens seguirà aportant moltes coses a nivell ofensiu. Feliços de què s’hagi identificat tant amb el club i que hagi pres la decisió de seguir un any més amb Cadí La Seu. Tenim una temporada per davant amb molts reptes, però a la vegada molt il·lusionant, i el fet que la Laia sigui la setena jugadora que renova és un factor que ens fa molt feliços. Convençudíssim de què el Palau d’Esports estarà més que feliç d’aquesta renovació i que continuarem vibrant tots amb el seu joc junt amb el de la resta de companyes”.

AE Sedis Bàsquet
D’esquerra a dreta: Pep Ribes, Laia Raventós i Pere Porta, un cop formalitzat l’acord de renovació.

 

Onzena peça, i setena renovació, per un Cadí La Seu 2022/2023 al qual només li queda conèixer la darrera jugadora que el completarà: Laura Peña, Elise Ramette, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Júlia Soler, Paula Strautmane, Taylor Koenen, Georgina Bahí, Bojana Kovacevic, Montse Brotons i Jewel Tunstull.

Molta sort i èxits, Laia!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir