Laura Peña, una temporada més com el cervell de Cadí La Seu

Laura Peña i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord per seguir junts el seu camí la pròxima temporada.

Ja eren moltes les declaracions públiques de la vilassarenca, però ara és oficial. Laura Peña jugarà a Cadí La Seu la temporada 2022/2023 i complirà la seva quarta temporada a l’equip urgellenc. La base afirma estar “molt contenta i feliç”, ja que “no és cap misteri que estic molt a gust aquí, en un club que tothom admira” i que li ha “donat la confiança que necessitava com a jugadora i continuar creixent”. De la mateixa manera, es mostra molt ambiciosa de cara aquesta nova temporada. Tot sabent que “és tot un repte superar l’aconseguit”, diu que “el que mou a una jugadora són els reptes i l’ambició per poder afrontar-los com toca”.

Laura Peña ha tingut una progressió excel·lent des de la seva arribada a Cadí La Seu, i en aquesta temporada plena d’èxits i reconeixements individuals i col·lectius s’ha confirmat del tot. Com a cirereta del pastís, ha complert més de 100 partits amb la nostra samarreta, ha estat anomenada Jugadora Espanyola Revelació de la Liga Femenina Endesa i ara gaudeix de la seva primera convocatòria amb la selecció absoluta nacional.

Agustí Peña
Laura Peña en un partit de lliga de la darrera temporada. Imatge: Agustí Peña.

 

Una desitjada renovació d’un gran actiu per l’equip

“Era un desig”, així declara Pep Ribes, director esportiu de Cadí La Seu, les intencions del club de renovar a Laura Peña per aquesta temporada vinent. Valora molt positivament l’evolució de la jugadora aquestes tres temporades, i es mostra sincer confirmant que “ens podíem arribar a pensar que apostaria per un canvi d’aires”. Envers això, comenta que “el fet que la Laura Peña hagi decidit continuar vol dir que creu en el projecte i que té una gran il·lusió. Aquesta molt reforçada per la seva ambició de seguir en la línia d’equip de la temporada passada”. Finalitza reiterant el desig de la jugadora amb la frase que va fer arribar al club dient que “encara tenim coses a fer”.

El seu nou entrenador, Jordi Acero, el qual s’estrenarà com a responsable de la banqueta de Cadí La Seu, es mostra molt satisfet per la continuïtat de la Laura dient que “és una gran notícia per l’equip i pel club”. Comenta que connecta molt amb ella a pista, ja que “entenem el bàsquet de la mateixa manera”. Afegeix que “tot i la seva joventut coneix molt bé la lliga, entén molt bé el joc i ens ajudarà molt a seguir creixent com a equip”.

AE Sedis Bàsquet
D’esquerra a dreta: Pep Ribes, Laura Peña i Pere Porta, un cop formalitzat l’acord de renovació.

 

Laura Peña i la capitana Ariadna Pujol són els primers noms amb els quals compta Cadí La Seu per la temporada 2022/2023.

Molta sort i èxits, Laura!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir