Maria Kostourkova, joventut i presència interior per Cadí La Seu

Maria Kostourkova i AE Sedis Bàsquet arriben a un acord per la pròxima temporada.

Maria Kostourkova, nascuda a Sofia el 10 d’abril del 1997, va marxar cap a Portugal en la seva infància junt amb els seus pares. Aquests també arrelats amb el bàsquet, li van inculcar l’esport i va començar a formar-se. Amb només 15 anys, va debutar a la primera divisió portuguesa amb el Quinta dos Lombos. D’allà va passar a la NCAA, exactament a l’Universitat de Washington State, on hi va estar els quatre anys universitaris. Després d’aquesta etapa, tornà a Europa amb el ZKK Cinkarna Celje eslovè, on hi va estar una temporada fins a recalar a les files del Ciudad de la Laguna Tenerife, on va disputar l’EuroCup Women i la Copa de la Reina. També internacional amb la selecció de Portugal, arriba a Cadí La Seu, procedent del Casademont Zaragoza, amb ganes de seguir creixent com a jugadora.

Jordi Acero, entrenador de Cadí La Seu, valora d’aquesta manera la incorporació de Maria Kostourkova: “Valorem molt positivament la incorporació de la Maria Kostourkova. Creiem que ens pot donar un paper que no teníem dins l’equip. És una pivot gran que ens pot donar energia en el rebot, presència i punts a prop del cèrcol. La seva ètica de treball, de jugadora jove amb ganes de créixer tan personal com a nivell d’equip, encaixa totalment amb la del nostre club. Contents que s’incorpori amb nosaltres.”

Spar Gran Canaria
Maria Kostourkova en un partit defensant els colors del Tenerife la temporada 2020/2021. Imatge: Spar Gran Canaria

 

Amb aquesta darrera incorporació, la plantilla de Cadí La Seu 2022/2023 queda tancada: Laura Peña, Elise Ramette, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Júlia Soler, Paula Strautmane, Taylor Koenen, Georgina Bahí, Bojana Kovacevic, Montse Brotons, Jewel Tunstull i Maria Kostourkova.

Molta sort i èxits, Maria!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir