Modificacions en el calendari de la Lliga Femenina Endesa.

A causa de la incertesa del moment i canvis de calendari, i de format, de la competició continental Euroleague Women, la FEB ha confirmat uns canvis molt pronunciats que afecten a tots equips que participen en la Liga Femenina Endesa. La primera part de la temporada es veurà especialment modificada amb jornades intersetmanals perquè, d’aquesta manera, la resta de compromisos dels clubs no es vegin tan alterats pels canvis donats a les afectacions de la pandèmia. Modificacions que poden arribar, altra vegada, a la lliga regular però sobretot a les competicions continentals de l’Euroleague Women i, en el cas de CADÍ LA SEU, l’Eurocup Women.

Les primeres cinc jornades no es veuran afectades encara, però sí que a partir del partit que ens enfronta a Valencia Basket al Palau d’Esports el dissabte 17 d’octubre. El mateix dimecres 21 d’octubre l’equip jugarà a domicili contra el Perfumerias Avenida i començarà, d’aquesta manera, el nou calendari intersetmanal. Després de l’aturada tindrem les tres jornades següents del 19 al 27 de novembre amb un partit a casa, el desplaçament a Gernika i un nou partit al Palau d’Esports, aquest contra Campus Promete. Més jornades intersetmanals per encetar la segona volta, del 19 al 27 de desembre amb desplaçament a Saragossa, partit a la Seu d’Urgell davant Kutxabank Araski i, després de Sant Esteve, viatge a les illes canàries.

A partir del mes de gener es tornaria a portar un ritme setmanal de partits, tot i aparèixer alguna excepció. Recordem que començarem la nostra participació en l’EuroCup Women a mitjans de gener.

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir