Montserrat Brotons és la primera peça confirmada del nou projecte

Montserrat Brotons complirà el seu segon any de contracte, i el tercer a la Seu d’Urgell, i continuarà defensant els colors de Cadí La Seu.

La jugadora interior de Cocentaina continuarà el seu camí de creixement de la mà de Cadí La Seu. Una relació que arriba a la seva tercera temporada després de renovar per dues temporades el passat estiu. Amb 24 anys ja disputarà la seva quarta temporada a la màxima categoria estatal, després d’un primer any de debut amb Embutidos Pajariel Bembibre per posteriorment venir fins a la capital de l’Alt Urgell. Una peça clau en la rotació del joc interior i una treballadora incansable, la qual ha d’ajudar, i molt, a la feina dins de les dues zones. Capaç també d’obrir el camp amb la seva bona mà des de la mitja distància, i sovint des del triple, i defensivament sense cap mena de por a plantar cara a jugadores molt més físiques que ella.

Montserrat Brotons valora d’aquesta manera la seva continuïtat a l’equip urgellenc: “La veritat que molt contenta de sumar un altre any al Cadí La Seu. No tinc cap dubte que formarem un projecte competitiu i amb moltes ganes de sorprendre. Estic molt agraïda a tota la gent de La Seu d’Urgell per fer-me sentir com a casa i espero que continuïn mostrant el seu suport. La nostra afició com a sisena jugadora marca la diferència en cada partit. Amb moltes ganes de començar la nova temporada i de conèixer el nou equip.”

Agustí Peña
Montse Brotons en un partit de lliga de la darrera temporada. Imatge: Agustí Peña.

 

Montse Brotons és la primera peça confirmada del Cadí La Seu de la temporada 2023/2024

Molta sort i èxits, Montse!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir