Nissan Ilerdauto es converteix en nou patrocinador oficial d’AE Sedis Bàsquet

L’empresa d’automoció NISSAN ESPAÑA, i el seu concessionari oficial a les terres de Ponent Nissan Ilerdauto de Lleida han cedit quatre vehicles a Cadí La Seu en un acord de patrocini. Els vehicles cedits són del model Nissan Qashqai, un dels més populars i coneguts al mercat, i seran utilitzats per l’equip per a la mobilització de les jugadores durant la temporada. Ariadna Pujol, capitana de Cadí La Seu, junt amb les seves companyes Paula Strautmane i Stephanie Watts han visitat Nissan Ilerdauto per l’entrega d’aquests. Els vehicles portaran els logotips de Nissan i d’AE Sedis Bàsquet a l’exterior i seran una gran eina per a l’equip, ja que permetrà a les jugadores moure’s amb comoditat i rapidesa.

Nissan Ilerdauto
Paula Strautmane, Ariadna Pujol i Stephanie Watts gaudint dels nous Nissan Qashqai. Imatge: Nissan Ilerdauto

 

Els encarregats de fer l’entrega dels primers tres vehicles han sigut el cap de vendes de Nissan Ilerdauto Josep Ramón García juntament amb el gerent de Nissan Ilerdauto, Carlos Costa, que ha declarat que “estem encantats de donar suport a l’AE Sedis Bàsquet de la Seu d’Urgell i els hi desitgem molt d’èxit a la temporada vinent. Creiem en el valor de l’esport i en la seva capacitat per a unir a la comunitat i és per això que hem decidit patrocinar l’AE Sedis Bàsquet de la Seu d’Urgell. A més, estem segurs que els vehicles cedits seran de gran ajuda per a Cadí La Seu i permetran a les jugadores moure’s amb comoditat i rapidesa”.

Nissan Ilerdauto
Carlos Costa, Pep Ribes i Josep Ramón García en la firma de l’acord. Imatge: Nissan Ilerdauto

 

Per part seva, el president d’AE Sedis Bàsquet Pere Porta i Colomer, ha agraït el suport de Nissan Ilerdauto i ha assenyalat que “els vehicles seran de gran ajuda per a l’equip i estem agraïts pel suport de l’empresa. Amb ells permetem a les nostres jugadores tenir una mica d’autonomia en el seu dia a dia i això serà un gran plus per a l’equip. A més, el fet de comptar amb un patrocinador de renom en l’automoció a Lleida com Nissan Ilerdauto és un gran orgull per a nosaltres i estem molt agraïts pel seu suport”.

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir