OPORTUNITAT PER ALLUNYAR-NOS DE LA ZONA DE PERILL

El Cadí la Seu s’enfronta a l’Spar Gran Canaria en un duel directe per evitar arribar a les últimes jornades sense patir per la permanència. El matx es disputarà aquest dijous dia 28 al Palau d’Esports a les 21h, en directe per FEB TV.

 

El rival: Spar Gran Canaria

El conjunt canari és un dels equips més en forma de la Lliga, amb 4 victòries consecutives, la darrera contra el Movistar Estudiantes per 78 a 72. Ocupen el penúltim lloc a la classificació, amb un balanç de 8 victòries i 17 derrotes.

El GranCa ha viscut innumerables canvis al llarg de la temporada, vivint la marxa de diverses jugadores importants com Mbulito o Harden. Tanmateix, han sabut reforçar-se amb jugadores experimentades que estan aportant un plus, sobretot en fase ofensiva. Les jugadores més destacades en aquest tram de temporada estan sent les exteriors Loville (16p, 3r), Davis (8p, 4a), Washington (13p, 6r) i les interiors Ndour (20p, 9r) i Fall (13p, 10r).

L’equip dirigit per Antonio Viera destaca clarament en la parcel·la ofensiva, sent un dels equips més anotadors. Compta amb força jugadores molt talentoses i amb gran capacitat per generar-se cistelles, tot i que a vegades pequen d’anàrquiques. La defensa no és el seu fort, tot i que amb Ndour han guanyat molta intimidació a la pintura.

 

Cadí La Seu

El Cadí la Seu no aconsegueix trobar la regularitat a la Lliga, amb dues derrotes en les darreres jornades, l’última de forma contundent contra el Casademont Zaragoza per 101 a 62, en un partit amb només un 34% d’encert en tirs de camp.

La clau de la victòria estarà en la defensa. Si el Cadí és capaç de portar el partit a pocs punts i obligar al GranCa a treballar i ser pacient en atac, les probabilitats de victòria augmentaran. En atac, caldrà atacar a les exteriors canàries, no excessivament atentes en l’1×1.

 

La veu de l’equip tècnic

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

ens Deixa una resposta