Pep Ribes, proclamat president de l’AE SEDIS Bàsquet pel període 2024-2028

El club Sedis Bàsquet finalitza avui el procés electoral amb l’Assemblea General Extraordinària i renova els càrrecs directius per un període de quatre anys.

Avui ha finalitzat el procés electoral que va començar el passat 9 d’abril amb la convocatòria d’eleccions i que seguint el calendari electoral clou avui amb l’Assemblea General Extraordinària.

En tant que només s’ha presentat una única candidatura, no ha calgut procedir a fer votació, i per tant, l’Assemblea amb l’únic punt de proclamació de President i nomenament de Junta Directiva dona per finalitzat el procés.
La candidatura presentada, està encapçalada per l’actual vicepresident de l’entitat, Pep Ribes Sixto i un seguit de directius, i que en l’assemblea ordinària a celebrar en les properes setmanes presentarà la renovació de la junta directiva i l’organigrama per al proper mandat.

Pep Ribes, persona vinculada al SEDIS des de fa 34 anys, ha destacat la importància de donar continuïtat al projecte esportiu consolidat en els darrers anys, que inclou l’equip professional del CADÍ La Seu, els equips de base i sèniors, l’Escola de bàsquet i el Sedis Airam. Tot això sense deixar de costat les activitats consolidades com ara son el Campus Cadí La Seu, el Torneig de Nadal o el Torneig Ciutat de la Seu d’Urgell per a persones amb diversitat funcional. Un projecte esportiu que s’ha consolidat gràcies a l’esforç desinteressat de molta gent.

Per altre costat, el president sortint Pere Porta, ha agraït a tots els socis la confiança manifestada en aquest procés, també a tots els col·laboradors, espònsors i institucions que any rere any han confiat en els directius actuals, i que de ben segur, el nou equip mantindrà el respecte i la responsabilitat que se’ns ha encomanat per dirigir aquest club tant proper a qui en vulgui formar part.
Som-hi Sedis!

ens Deixa una resposta