Planificada la pretemporada del nou Cadí La Seu

El nou Cadí La Seu ja té planificada la pretemporada per tal de preparar, amb les màximes garanties possibles, una nova i il·lusionant temporada. Les jugadores es sotmetran a les proves físiques i revisions mèdiques corresponents del dimarts 17 d’agost fins al dijous 19 d’agost. El primer entrenament està planificat pel dilluns 23 d’agost al Pavelló Municipal de la Seu d’Urgell, degut a que el Palau d’Esports estarà ocupat en aquestes dates degut a la Festa Major de la ciutat. Bernat Canut comptarà amb Laia Raventós, Laura Peña, Paula Strautmane, Mikayla Pivec, Irati Etxarri, Montse Brotons, Karline Pilabere i Klaudia Lukacovicova com a jugadores del primer equip, junt amb l’ajuda de la urgellenca Sònia Garcia i Isis Baraldes, nova jugadora del Sedis Efausa que cursarà la carrera d’INEF a la Seu d’Urgell. De moment aquests deu efectius per començar a treballar a l’espera de les recuperacions de Gala Mestres i Ariadna Pujol on s’hi suma la inesperada desvinculació amb Chelsey Perry degut a la lesió de llarga durada que ha patit fa uns dies amb els Indiana Fever de la WNBA.

Amb el primer partit oficial de la temporada a l’horitzó, Final Lliga Catalana el 12 de setembre, tocava acabar de perfilar la resta de la preparació. El conjunt entrenat per Bernat Canut és medirà al TMB Basket, un clàssic en cada pretemporada, al València Basket, a l’SPAR Girona en la Lliga Catalana i al Barça CBS de la Lliga Femenina Challenge.

 

Calendari partits de pretemporada 2021/2022

Dimecres 1 de setembre
TMB BASKET – CADÍ LA SEU
Petit Palais des Sports – Toulouse

Dissabte 4 de setembre
CADÍ LA SEU – VALÈNCIA BASKET
Pavelló Esportiu Serrallo – Tarragona

Dimecres 8 de setembre
CADÍ LA SEU – TMB BASKET
Palau d’Esports – La Seu d’Urgell

Diumenge 12 de setembre / Final Lliga Catalana Femenina / 12:00 hores
CADÍ LA SEU – SPAR GIRONA
Pavelló Nou Congost – Manresa

Dimecres 15 de setembre
CADÍ LA SEU – BARÇA CBS
Pavelló Municipal de Mollerussa – Mollerussa

 

L’assistència de públic en l’únic partit al Palau d’Esports, programat pel dimecres 8 de setembre, queda subjecta a l’evolució de la pandèmia i les mesures de seguretat sanitàries que s’hagin de dur a terme per tal de mantenir la salut de tothom.

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir