Res a perdre i moltíssim a guanyar en la nostra tercera Copa

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dijous, a les 21:30 hores, en directe per Esport3 i Teledeporte, a Lointek Gernika en els quarts de final de la Copa de la Reina 2022, la qual es celebra a València del 24 al 27 de març.

 

El rival: Lointek Gernika

Ens tornem a retrobar amb Lointek Gernika, equip amb el qual ens vam jugar, i finalment guanyar, el bitllet de cap de sèrie per aquesta edició de la Copa de la Reina. El conjunt entrenat per Mario López arriba en aquest especial esdeveniment amb algunes baixes i sense competir durant vora deu dies, després que ajornessin el seu partit davant Spar Girona a causa de l’eliminatòria d’Euroleague Women que enfrontaven a les catalanes amb Perfumerías Avenida.

Tot i aquests desavantatges, junt amb el de perdre el darrer partit de lliga davant Kutxabank Araski (85-62), estem parlant d’un conjunt de jugadores amb moltíssim talent i renom a la Lliga Femenina Endesa. Hi destaquen els noms de Rosó Buch, agafant minuts de base a causa de la baixa d’Itziar Aritztimuño, Lashann Higgs, Angela Bjorklund i, per descomptat, el de Tinara Moore. Les de Gernika volen aprofitar aquesta Copa de la Reina per canviar la dinàmica i guanyar una moral que últimament han anat perdent per la mala dinàmica de resultats. Molt respecte per aquestes jugadores i el seu cos tècnic, un tros d’equip.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

Cadí La Seu

L’equip urgellenc arriba per tercer cop a una Copa de la Reina, i ho fa com a cap de sèrie, per segon cop, trencant tota mena de pronòstics plantejats des de bon inici de temporada. Pressió per ser caps de sèrie? Per portar divuit victòries a la lliga? Per què el rival no està en el seu millor moment? Senyores i senyors, peus a terra. Juguem el torneig d’eliminació per excel·lència i contra un tros d’equip. Cap partit és fàcil, però Cadí La Seu ha demostrat, a excepció de grapats de minuts, que competeix tots els partits contra qualsevol rival. Un nou èxit pel club, equip, ciutat i afició, on aquest equip tècnic i conjunt de jugadores, junt amb la gent que vindrà de la Seu d’Urgell, van a gaudir novament d’aquesta preciosa experiència.

No obstant això, és cert que arribem en un gran estat de forma, tant pel que fa a resultats com físicament. Haguéssim firmat amb els ulls tancats arribar i ser on som, i de la manera en què ho hem fet. Mostrar-nos sòlides al darrere serà més primordial que mai en un partit a vida o mort, on els percentatges de tir cobraran també més importància. Sortirem a guanyar, a competir i a gaudir junt amb tota la nostra gent, això és un premi per a tothom.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir