La il·lusió de la tornada a l’EuroCup per recuperar bones sensacions

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dimecres, a les 20:00 hores al Palau d’Esports, en directe per Pirineus TV, Esport3 web i el canal de Youtube FIBA, al BBC Grengewald en el partit corresponent a la primera jornada de la fase regular de l’EuroCup Women.

 

El rival: BBC Grengewald

El nostre primer rival en la tercera participació de Cadí La Seu en l’EuroCup Women és el BBC Grengewald luxemburguès. Aquest equip ha disputat la fase prèvia de la competició continental davant l’Sportiva Azoris Hotel, superant-lo així en una fase d’anada i tornada per 49-52 i 72-54. En aquests dos partits s’ha pogut veure que parlem d’una plantilla curta i amb jugadores que destaquen per la quantitat de minuts que disputen i els tirs de camp dels que disposen. Liderades per Dejza James, una jugadora interior americana que ha fet una mitja de 26,5 punts i 8 rebots en aquesta fase prèvia. Cal destacar també que va disposar de 22 i 23 tirs respectivament en els dos partits i que no baixa del 50% d’encert en tirs de dos punts. A James l’acompanyen Lisy Hetting, Samantha Logic, Katarina Vuckovic i Tessy Hetting, quatre jugadores que també sumen i s’emporten la majoria de la totalitat de minuts dels quals disposa l’equip.

BBC Grengewald
Fotografia: BBC Grengewald

 

Cadí La Seu

Les urgellenques enfronten una setmana de doble repte al Palau d’Esports per tal de refer-se de les dues derrotes consecutives a la Lliga Femenina Endesa davant l’IDK Euskotren i el Barça CBS. Cadí La Seu està mostrant una bona cara competitiva, però els finals ajustats s’estan resolent per l’altra cara de la moneda i girant en contra. Com a premi a la inversemblant temporada anterior, tornem a jugar l’EuroCup Women amb tot el que significa per la ciutat, l’afició i el club, i ho volem gaudir al màxim. Objectiu prioritari recuperar les bones sensacions a pista per tal de continuar lluitant al màxim dia darrere dia. Arriba el BBC Grengewald després de superar la fase prèvia de la competició, i ho farà amb ganes d’estrenar-se amb victòria a les terres prepirinenques catalanes. Ja sabem com funciona aquest esport i en aquest nivell, el rival que sembla el més còmode es pot acabar convertint en un mal son. Treball, humilitat i a gaudir. Sobretot a gaudir de la nostra tercera participació en la competició europea.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir