En cerca de tornar a trobar el ritme competitiu

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dimecres, a les 20:00, en directe per Canal FEB, a Movistar Estudiantes en la que serà la setzena jornada de la Lliga Femenina Endesa, partit aleshores ajornat.

 

El rival: Movistar Estudiantes

Ens visita Movistar Estudiantes, un projecte esportiu amb l’objectiu de consolidar-se com un dels millors equips de la Lliga Femnina Endesa. Amb Alberto Ortego com a entrenador, l’equip madrileny arriba a aquest pròxim repte amb baixes nombroses i sensibles, però no deixa de ser un conjunt de jugadores amb molt talent i, sobretot, esperit competidor. A la baixa ja sabuda de Leslie Knight per maternitat s’hi ajunta la de Laura Quevedo. Per substituir a Knight, va arribar l’experimentada Vicky Llorente, però no podrà jugar ja que la seva incorporació va ser posterior a aquesta setzena jornada.

Equip on la unió i talent remen a parts iguals, però hi destaquen els nom de Fingall, Gretter i Carter, tres de les millors jugadores de la competició. Actualment, Movistar Estudiantes es troba setè a la classificació amb un balanç de deu victòries i deu derrotes en vint partits. Arriben de guanyar a casa seva, al Magariños, a Lointek Gernika (68-63), últim rival que ha tingut Cadí La Seu. El partit d’anada va ser la primera jornada de lliga, i les de Bernat Canut s’hi van imposar tancant una remuntada perfecta (78-81).

Juan Pelegrín
Fotografia: Juan Pelegrín

 

Cadí La Seu

Després d’una setmana on la COVID-19 ha estat, malauradament, la protagonista, Cadí La Seu comença, aquest dimecres, el primer partit dels quatre que li esperen en els pròxims dotze dies. Després d’una setmana complicada pel que fa a treball, les nostres intentaran tornar a agafar ritme de competició davant un rival amb moltes ganes de guanyar al Palau d’Esports. Ara més que mai, el suport de la nostra gent serà vital per donar-li a l’equip les forces que segur li faltaran en aquest nou i exigent partit. En el darrer partit disputat, Cadí La Seu tocava el cel amb els dits superant a Lointek Gernika per certificar el seu bitllet a la Copa de la Reina com a cap de sèrie (63-58).

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir