En cerca de la segona victòria junt amb un Palau d’Esports amb ganes de bàsquet

Cadí La Seu s’enfrontarà dimecres, a les 20:00, en directe per Canal FEB i Pirineus TV, a Casademont Zaragoza en la que serà la segona jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Casademont Zaragoza

La potent entitat aragonesa ha sofert una rentada de cara de dalt a baix respecte la passada, i un pèl decebedor pels resultats obtinguts, temporada. Al timó Carlos Cantero, antic tècnic de Duran Maquinaria Ensino, i dos peces claus com Vega Gimeno i Merritt Hempe, exjugadora de Cadí La Seu, per encapçalar el projecte. L’experimentada base Anna Cruz i la jove Zoe Hernandez són les úniques jugadores que segueixen respecte al Casademont Zaragoza del curs passat. Dues incorporacions de pes procedents de l’IDK Euskotren com Lara González i Antonia Delaere sumen experiència i caràcter a l’equip. Les exjugadores de Ciudad de la Laguna Maria Bettencourt i Maria Kostourkova, junt amb l’americana Sierra Calhoun, tanquen la plantilla.

En la primera jornada van superar a l’acabat d’ascendir Innova-TSN Leganés per 64 a 60 en un partit on les de Cantero van anar de més a menys. Victòria ajustada liderada per Sierra Calhoun i Vega Gimeno, amb 20 i 16 dígits de valoració respectivament.

Esther Casas
Fotografia: Esther Casas / Casademont Zaragoza

 

Cadí La Seu

Pel que fa a les nostres, tots són apunts positius. Com a punt principal, totes les jugadores estan disponibles per Bernat Canut després d’una horrorosa pretemporada pel que fa a lesions. Això se li ha de sumar, naturalment, l’excelsa victòria aconseguida a Madrid davant de Movistar Estudiantes (78-81) per tal de culminar una remuntada de somni. Aquesta premiada amb el guardó de millor jugadora de la jornada i millor aler per Irati Etxarri (29 de valoració) i el premi de millor base per Laura Peña (22 de valoració). A tot això li sumem el retorn a casa, però no només això. El retorn de la nostra gent al Palau d’Esports per gaudir, novament, de l’espectacle d’un Cadí La Seu amb molta gana de sumar la segona victòria davant un rival molt complicat.

Juan Pelegrín
Fotografia: Juan Pelegrín / Movistar Estudiantes

 

La veu d’en Bernat


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir