Direcció València amb el primer partit de la setmana lluny de casa

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dimecres, a les 20:30, en directe per Canal FEB, a Valencia Basket en la que serà la vint-i-cinquena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Valencia Basket

Valencia Basket, entrenat per Rubén Burgos, arriba a aquest repte com a líder provisional de la Lliga Femenina Endesa amb un balanç de divuit victòries i quatre derrotes en vint-i-dos partits disputats. El transatlàntic valencià està complint els objectius esperats estant en la part alta de la classificació i seguint molt vives en l’EuroCup Women. Tot i això, la factura del bon rendiment esportiu s’està cobrant mitjançant les maleïdes lesions. A la sensible baixa de Raquel Carrera, la qual està en bon procés de recuperació, s’hi ajunta la greu i recent lesió de Laura Gil, exjugadora de Cadí La Seu, la qual s’ha trencat el tendó d’Aquil·les, perdent-se així el que resta de temporada. Ara amb la baixa de la murciana, Marie Gülich i Celeste Trahan-Davis continuaran donant passades endavant i seran més referents que mai en la pintura. En la direcció de joc, han recuperat a una Cristina Ouviña que és molt important en el joc de l’equip.

Molt bones jugadores amb un talent descomunal com Rebecca Allen (10,6), Queralt Casas (6,3), Leticia Romero (8,4) i Ángela Salvadores (10) les quals també estan tenint un paper molt important en un Valencia Basket castigat per les lesions però que segueix sent un tros d’equip amb les jugadores actualment disponibles.

Miguel Ángel Polo
Fotografia: Miguel Ángel Polo

 

Cadí La Seu

Cadí La Seu comença, amb aquesta visita a la famosa Fonteta de València, una nova setmana de doble repte, però aquest cop lluny del Palau d’Esports. Deixant endarrere una setmana molt dura en l’àmbit de treball i preparació, però molt bona pel que fa als resultats, les de Bernat Canut ja tenen entre cella i cella un dels desplaçaments més complicats de la temporada. “Descansar el màxim possible per intentar complicar-li el partit a un gran rival per així arribar a un final ajustat”, aquestes són les clares consignes del tècnic urgellenc, el qual també és clar confirmant que “l’equip creix en els reptes més exigents”. Clara mostra d’això, el partit d’anada al Palau d’Esports, on Cadí La Seu va sorprendre a tota la lliga superant al conjunt taronja (64-60).

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir