Difícil, i ambiciós, repte abans de la Copa

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dissabte, a les 19:00 hores insulars i 20:00 hores peninsulars, en directe per primer cop pel Twitch de @baloncestoesp, a Spar Gran Canaria en la que serà la vint-i-sisena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Spar Gran Canaria

Una vegada més contra tot pronòstic, l’equip entrenat per José Carlos Ramos està fent una excel·lent temporada a la Lliga Femenina Endesa. Una gran feina recompensada pel que fa a victòries, les quals han apartat del tot les pors de veure perillar la categoria. Amb un balanç d’11 victòries i 14 derrotes en vint-i-cinc partits, fan que ocupin la vuitena posició en la taula, fet que els fa lluitar, de ple, per una plaça als play-offs d’enguany.

Més mèrit s’hi ha de sumar amb les baixes i contratemps que han tingut. La principal i més sensible de totes és la de Sika Koné, la clara referent de l’equip canari que ha hagut de passar pel quiròfan a causa d’una greu lesió. El rendiment de jugadores com Maya Caldwell, la qual marxarà a la WNBA després d’aquest partit, i Lydia Giomi, una de les millors rebotejadores de la lliga, estan seu clau junt amb Blanca Millán i Valerie Nesbitt. També cal afegir el fortí del seu pavelló, La Paterna, on sempre es fan molt i molt fortes.

José de Haro
Fotografia: José de Haro

 

Cadí La Seu

Les nostres, conscients del difícil repte que tenen al davant, estan en un moment molt i molt dolç. Amb disset victòries al sac, les de Bernat Canut han gaudit d’una setmana on el descans i el treball han tornat a planificacions normals després de superar, i amb una nota d’excel·lent, un tram molt i molt exigent pel que fa a calendari de partits.

Amb la Copa de la Reina ja a l’horitzó, Cadí La Seu encara un partit molt difícil a La Paterna de Las Palmas de Gran Canaria, on ens espera un equip que converteix el seu sacrifici i ètica de treball en èxits. Equips de la potència d’Spar Girona junt amb Duran Maquinaria Ensino i Campus Promete, han sigut els darrers en caure-hi. Les nostres van superar, amb claredat, a l’equip canari al Palau d’Esports en el partit d’anada, corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Femenina Endesa (65-48).

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir