El vintè curs a la Lliga Femenina Endesa comença al Palau d’Esports

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dimecres, a les 20:00 hores al Palau d’Esports, en directe per Twitter @BaloncestoESP, a l’Hozono Global Jairis en el partit corresponent a la primera jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Hozono Global Jairis

El conjunt entrenat per Lucas Fernández arriba a la Lliga Femenina Endesa amb un projecte molt més ambiciós i potent com per només assolir el seu principal objectiu, la permanència. L’equip d’Alcantarilla, Múrcia, està format per jugadores que coneixen prou bé la lliga. Amb pessigolles a l’estómac i molta il·lusió, vindran amb el propòsit clar d’estrenar-se amb una victòria. Jugadores de l’experiència de Lizarazu en la direcció junt amb l’energia talentosa de Contell, s’hi sumen jugadores de l’experiència de Bettencourt, Arrojo, Brcaninovic, De Souza i Seda. Amb un joc atrevit i dinàmic que posarà, sense dubte, les coses difícils al conjunt urgellenc.

Juan Pelegrín
Fotografia: Juan Pelegrín

 

Cadí La Seu

Cadí La Seu va reprendre la feina tot just l’endemà d’aixecar la cinquena Lliga Catalana al cel de Fontajau. Les de Jordi Acero preparen amb il·lusió i optimisme el debut en aquesta vintena temporada de l’entitat urgellenca a la Lliga Femenina Endesa. Debutar a casa i fer-ho davant la nostra afició és un punt a favor que les urgellenques voldran aprofitar perquè el vent acabi bufant a favor. Igualar l’energia i intensitat física del pròxim rival serà clau per intentar aconseguir la primera victòria a la lliga. Amb Elise Ramette ja arribada aquest dimarts al vespre, Jordi Acero ja compta amb les dotze jugadores que componen la nova plantilla, tot i que no totes podran jugar demà, ja que encara s’arrosseguen baixes.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir