Amb ganes de competició! Primer partit de la temporada

El Cadí La Seu 2023-2024 alça el teló. El primer equip de l’AE Sedis Bàsquet disputarà aquest diumenge a la tarda (17.30 h), contra el Barça CBS, el primer partit oficial de la temporada, amb l’estrena de la Lliga Femenina Endesa. El matx es jugarà al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

 

El rival: Barça CBS

Lucía Navarro, Jolene Anderson, Kristina Rakovic i Carolina Guerrero continuen de la temporada passada al Barça CBS. Paula Ginzo, Lola Pendande, Destiny Harden, Julia Drop i Karla Erjavec són els fitxatges i la jove Irene Broncano ajuda l’equip dirigit per Isaac Fernández. El conjunt blaugrana s’ha reforçat bé per a la seva segona temporada a l’elit, després d’haver signat un molt bon debut en què va arribar a les semifinals de la Lliga i també va disputar la Copa.

Barça CBS

Barça CBS

 

Cadí La Seu

El club urgellenc ha presenta una plantilla força renovada, de la qual només continuen de l’any passat tres jugadores: la base belga Elise Ramette, l’aler banyolina Júlia Soler i la pivot de Cocentaina Montserrat Brotons. També hi ha canvis al cos tècnic, que des d’ara dirigeix l’entrenador barceloní Fabián Téllez, amb Rafael Rubiano com a assistent. Téllez i Rubiano prenen el relleu de Jordi Acero i Bernat Elías. Sí que continuen a l’staff l’excapitana del Cadí Tania Pérez, que per segon any serà la preparadora física, i Xevi Calm, que un any més exercirà de fisioterapeuta de la plantilla.

Fabián Téllez ha explicat que la nova etapa l’afronten “amb un grup molt jove i amb poca experiència a la Lliga Femenina”, però es mostra “molt content” de les jugadores de què disposa i de la feina que han fet per conjuntar-se i començar a consolidar l’equip. Téllez demana “paciència i comprensió” de cara a les primeres jornades, en què caldrà acabar de conformar el model de joc per “trobar la millor versió del grup”, que preveu que arribarà més enllà del primer mes de competició.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta