Duel directe per encetar la traca de partits abans de l’aturada

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dissabte, a les 19:30 hores al Palau d’Esports, en directe per Twitter @baloncestoesp, a Embutidos Pajariel Bembibre en el partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Embutidos Pajariel Bembibre

L’equip de Bembibre arriba a la Seu d’Urgell com a onze classificat a la taula amb un balanç de set victòries i deu derrotes, igual que el de Cadí La Seu. El nostre pròxim rival ha estat un dels afectats per un dels moviments més sonats en la Lliga Femenina Endesa. La dimissió de Roberto Íñiguez de Perfumerías Avenida ha desencadenat que el club de Salamanca tingués entre cella i cella a Pepe Vázquez com el seu substitut. En qüestió d’un parell de dies, el ja exentrenador d’Embutidos Pajariel Bembibre feia camí cap al seu nou repte personal i professional, i el seu antic ajudant Diego García és el que ha agafat el relleu. Un fet que mai agrada, però sabedors que sempre succeeixen aquests moviments en el bàsquet d’elit. Tot i aquests canvis, Embutidos Pajariel Bembibre vindrà cap al Palau d’Esports amb la mateixa filosofia i mentalitat de sempre, competir per guanyar. Un any més el retorn esperat de la urgellenca Anna Palma a casa i enguany també d’Anniina Äijänen, exjugadora de Cadí La Seu. Especial atenció a l’atreviment d’Ainhoa Lacorzana (9,8 p.p.), l’anotació d’Erin Whalen (14,3 p.p.) i la direcció de Roselis Silva (6,4 p.p. i 9,8 de valoració).

ASP 360
Fotografia: ASP 360

 

Cadí La Seu

Després d’una setmana sencera per recuperar cames i frenar una mica el frenètic ritme competitiu i de viatges, Cadí La Seu afronta un duel molt important en la seva tornada al Palau d’Esports on, després de dues setmanes, es retrobarà amb la seva afició. Ocupant la dotzena plaça en la classificació amb un balanç de set victòries i deu derrotes, les de Jordi Acero buscaran continuar fent-se fortes a casa i tombar a un rival sempre perillós. Un duel clau com esmentem, on bo seria que el resultat fos favorable a les nostres i així fer vàlid l’average aprofitant la victòria al Bembibre Arena en la jornada onze (46-61) i poder gaudir de sumar la que seria la vuitena. La mentalitat del grup i la intensitat a pista seran aspectes vitals davant un rival que sempre s’ho deixa tot en cada partit. Cadí La Seu encara una gran càrrega de partits abans de l’aturada amb les visites de l’Embutidos Pajariel Bembibre i del Flammes Carolo Basket. També, el partit fora de casa contra Innova-Tsn Leganés i a França novament amb Flammes Carolo Basket i la visita de Tenerife. Cinc partits en quinze dies amb l’objectiu de donar un cop sobre la taula a la Lliga Femenina Endesa i la il·lusió d’allargar una molt exigent EuroCup Women.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir