Exigent i il·lusionant compromís de lliga per tornar a sumar

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dissabte, a les 18:00 hores al Josean Gasca, en directe per Canal FEB, a IDK Euskotren en el partit corresponent a la vint-i-tresena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: IDK Euskotren

Visitem, sense dubte, una de les pistes més complicades de la Lliga Femenina Endesa, a més a més si ens basem en el propi històric de resultats de Cadí La Seu al Josean Gasca. IDK Euskotren ocupa la desena posició de la taula amb un balanç de deu victòries i dotze derrotes, després de guanyar a la complicada pista de Kutxabank Araski per 73-81, fent vàlid un molt bon primer quart. Una entitat amb un projecte esportiu, sostingut per un gran nivell econòmic, que no està vivint els seus millors anys pel que fa a resultats i, sobretot, sort. Les greus lesions de Yurena Díaz o de la recent vinguda Khaela Davis són gran exemple d’aquesta mala sort que esmentem. Tot i això, el conjunt d’Azu Muguruza sempre s’ha caracteritzat com un rival molt complicat i potent que, a més a més, es fa més fort a casa seva. Enguany, amb el perímetre format per Nicole Cardaño, Maria España, Natalia Rodríguez, Claudia Cuic, Joy Brown i Paula Estebas, té una de les amenaces exterior més importants de tota la Liga Femenina Endesa. Sense dubte un dels seus punts forts, perquè cal tenir molt en compte a Mariam Coulibaly (14,7 p.p. i 9,1 r.p.), la qual continua sent el clar referent d’aquest equip gràcies a la seva intimidació sota els dos cèrcols. En el partit d’anada, Cadí La Seu va caure a la pròrroga al Palau d’Esports, on l’equip basc va ser molt superior en l’últim quart i els cinc minuts extra (72-77).

Maria Mentxaka class=
Fotografia: Maria Mentxaka

 

Cadí La Seu

Les urgellenques volen tornar a sumar en la Lliga Femenina Endesa i fer-ho davant un rival directe. Sense dubte, i com ve anem comentant aquests darrers dies després de l’aturada, les de Jordi Acero estan agafant un alt ritme competitiu a base d’exigències competitives. Primer va ser Perfumerías Avenida, després Casademont Zaragoza i per últim tot un Galatasaray cridat a conquerir l’EuroCup Women. Tres reptes que han de servir a Cadí La Seu per tornar al punt físic, tot i els entrebancs, i competitiu per anar a una pista complicadíssima. El premi és molt gran i l’equip n’és conscient. Cal fer un gran partit i de quaranta minuts per batre un equip com IDK Euskotren a domicili, però les de l’Alt Urgell han demostrat que mai es rendeixen. Com a novetat, s’incorpora Jelena Vutecic a la rotació de Cadí La Seu per sumar des de la direcció de joc i inclús aportar des d’alguna posició més endarrere en el perímetre. La montenegrina estarà a disposició del tècnic per debutar en aquest mateix repte. Arribem a aquest partit ocupant l’onzena posició a la classificació amb un balanç de nou victòries i tretze derrotes.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir