Partit clau a Tenerife per retrobar-nos amb la victòria

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dissabte, a les 20:45 hores peninsulars en el Pabellón Santiago Martín, en directe per Canal FEB, a Tenerife en el partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Tenerife

L’equip canari torna a disputar la Lliga Femenina Endesa i ho fa després de baixar esportivament de categoria la passada temporada. La desaparició de Campus Promete va fer propensa la tornada del Tenerife a la màxima divisió estatal. Sota les ordres de Claudio Garcia novament, mantenint bona part del cos tècnic, el conjunt canari lluitarà per continuar sent equip de Lliga Femenina Endesa la temporada vinent sense renunciar a tot premi que pugui anar arribant mentrestant. Renovacions importants com la de Gabi Ocete, Krisztina Raksanyi, Tijana Krivacevic i Rita Montenegro, junt amb incorporacions de nivell com la interior Kai James, Tijana Krivacevic i la talentosa exterior Aisha Sheppard, fan d’aquest Tenerife un equip de poca rotació, sí, però perillós i amb molts punts a les mans. Jugadores amb experiència que segueixen amb la feina d’anar trobant-se com a grup dia darrere dia i millorar la situació actual a la lliga, on comparteix balanç d’una victòria i quatre derrotes amb Cadí La Seu.

Javier Belver
Fotografia: Javier Belver

 

Cadí La Seu

Sortir reforçades. Aquest era el principal objectiu de l’equip abans de disputar la segona jornada de l’EuroCup Women a Saragossa. Les de Jordi Acero van mostrar un canvi de xip quant a intensitat i competitivitat que bé les va fer valdre anar meritòriament per davant en el marcador en finalitzar la primera meitat de partit. Després, però, els errors no forçats van ser massa llosa per un Cadí La Seu que no va abaixar els braços en cap moment i que va tenir la victòria des de la línia del tir lliure. Amb les bases que es volen construir de tenir la mentalitat d’estar unides i de sortir des del primer minut ficades al partit, l’equip urgellenc sortirà a Tenerife conscient de la importància de fer una bona feina de quaranta minuts per estar el més a prop possible de poder sumar la que seria la segona victòria a la lliga.

Esther Casas
Fotografia: Esther Casas

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir