Cadí La Seu i el Palau d’Esports davant un nou compromís de lliga

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dissabte, a les 19:30 hores al Palau d’Esports, en directe per Canal FEB i Pirineus TV, al Durán Maquinaria Ensino en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Durán Maquinaria Ensino

Ens visita el Durán Maquinaria Ensino de Lugo, un equip amb barreja de talent i experiència que està donant de què parlar aquesta temporada. Entrenades pel tècnic Antonio Pernas, les gallegues ocupen la desena posició en la classificació amb un balanç de tres victòries i tres derrotes. Una d’aquestes victòries davant tot un Perfumerías Avenida en la segona jornada, així que estem parlant d’un conjunt de jugadores amb molta empenta i força per competir davant qualsevol rival. Talents com els de Blanca Millán i Alba Prieto liderant l’anotació i la direcció en el joc, s’hi ajunten jugadores com Paula Ginzo, Margaret Roundtree, Brittany Miller i Lydia Giomi dins la zona. Un equip acostumat a defensar fort i corre per tal de resoldre l’atac, si cal, en pocs segons de possessió. Sense dubte, vindran al Palau d’Esports a sumar la seva segona victòria lluny del Pazo dos Deportes.

David Subirana
Fotografia: David Subirana

 

Cadí La Seu

Convertint, a cop de lluita i de competir, la mala dinàmica en bona. D’aquesta manera Cadí La Seu està començant a trobar la seva identitat a pista. Una identitat que ha hagut d’anar apareixent a base de molta competició i de poc entrenament, a causa de compaginar la Lliga Femenina Endesa i l’EuroCup Women. Les nostres venen d’encadenar dues victòries consecutives lluny del Palau d’Esports, la de Tenerife i la del darrer dimecres a la complicada pista de Castors Braine (54-63). Dues recompenses que premien, sense dubte, la lluita d’un conjunt de jugadores conscients del bon treball que s’està fent i de la competitivitat del grup. Un grup que deixa de ser de dotze jugadores. Maria Kostourkova marxa per afrontar nous reptes professionals i personals i des d’aquí li desitgem la millor de les sorts. Ha tingut un comportament professional excel·lent i un tracte humà excepcional amb la gent de la ciutat, del club i les seves companyes. Cadí La Seu rep la visita d’un tros d’equip també molt i molt competitiu, i necessitarà l’alè de tot un Palau d’Esports per intentar sumar, al fi, la primera victòria a la lliga a casa.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir