Recital ofensiu per tancar l’eliminatòria

Nova victòria del Cadí la Seu contra el Castors Braine per 87 a 83, en una autèntica exhibició ofensiva dels dos equips. Després de disputar els partits d’anada i tornada, el Cadí passa de ronda amb un +26 en el global de l’eliminatòria.
Les més destacades per part del Cadí han estat la Veronika Remenarova (21p, 4r) i la Lotta-Maj Lahtinen (17p, 3r). Per part del Castors han destacat Saxton i Claessens amb 16 punts.

Primera part: vendaval urgellenc

Tot i que el còmode avantatge que duia el Cadí després del primer partit podia fer pensar que les urgellenques sortirien relaxades a pista, la posada en escena ha esborrat tots els dubtes. Els 5 primers minuts han estat de força igualtat, amb la Veronika i la Lotta endollades des del triple, però amb Joris i Saxton oferint resposta. Ha estat als últims dos minuts i mig on el Cadí ha trencat el partit amb un parcial de 10 a 0, que ficava el 32 a 19 al marcador.

El ritme anotador del Cadí no ha cessat al segon quart, amb un parcial de 30 a 24, amb la Lotta i la Sara al capdavant de l’ofensiva. Vucetic ha entrat en partit i ha començat a distribuir el joc i a trobar companyes en bona posició de llançament, especialment a Claessens. A la mitja part, el marcador era de 62 a 43.

Fotografia: Agustí Peña

Segona part: el rival no es dona per vençut

El que semblava un partit ben encarrilat s’ha complicat després del descans, amb un parcial de 4 a 9 en els primers 5 minuts. Un bàsquet de l’Elise ha trencat el parcial, però Vervaet i Vuckovic han encadenat un seguit de bàsquets que situaven al Castors a només 4 punts (68 a 64 al final del tercer quart).

En Fabián no s’ha arriscat i ha tornat a posar a pista a la Lotta i la Veronika, que estaven sent les més destacades. I ha estat entrar i moldre, amb un triplàs de la Lotta. L’últim període ha estat un intercanvi constant de cistelles, amb el Cadí sempre per davant per entre 4 i 8 punts. 2 tirs lliures de la Veronika i la Carmen han posat fi al partit i han permès al Cadí sortir victorioses (87 a 83).

CADÍ LA SEU (87):: Elise Ramette 6, Ana Palma 2, Carmen Grande 7, Sara Hinriksdottir 7, Veronika Remenarova 21, Zoe Hernández 3, Lotta-Maj Lahtinen 17, Leigha Brown 8, Margaret Bair 12, Sierra Campisano 4.

CASTORS BRAINE (83):: Leblon 10, Claessens 16, Dossou 0, Vervaet 5, Febrissy 0, Vuckovic 12, Vucetic 11, Saxton 16, Joris 13.

Parcials: 32-19, 30-24, 6-21, 19-19
Àrbitres: Karabilecen, Ceccarelli, Koyici.

Incidències: partit corresponent a la primera fase de play-offs de la FIBA Eurocup Women.

Imatges del partit: Agustí Peña.