S’ACABA LA BONA RATXA CONTRA L’ESTUDIANTES

Derrota del Cadí la Seu a Madrid per 76 a 58 contra un inspirat Movistar Estudiantes que va dur en tot moment el ritme del partit. El matx es va decantar a favor de les madrilenyes al tercer quart, amb un parcial de 19 a 7. La millor del partit va ser Massey amb 22 de valoració. Per part de els urgellenques, van destacar Brown amb 21 de valoració i Remenarova amb 10.

Primera part: exhibició de la Leigha Brown

El primer quart va ser tot una declaració d’intencions per part de les madrilenyes, amb un parcial de 24 a 17 gràcies a un 57% d’encert des de la línia de 3. Mawuli, Erauncetamurgil i Whittle van començar fortes, amb 5 punts cadascuna. Per part del Cadí, només Brown veia la cistella amb facilitat (9 punts al primer quart). Cal destacar la diferència en faltes dels dos equips (només 1 xiulada a l’Estu i 5 al Cadí, amb les madrilenyes tirant 8 tirs lliures per només 2 de les urgellenques).

Després d’un mal inici, el Cadí la Seu va ajustar les peces i va aconseguir quallar un molt bon segon quart, amb un parcial de 19 a 20, arribant a ficar-se per davant per davant al marcador amb un avantatge de 3 punts. La Leigha seguia sent la més destacada, amb 16 punts. Anàvem a vestidsr amb un 43 a 37 favorable a l’Estu.

Fotografia: MoviestarEstu

Segona part: s’imposa el físic salmantí

Els primers cinc minuts del període van ser força igualats, amb l’equip madrileny controlant el ritme amb un avantatge de 3-5 punts. La Maggie i la Veronika van començar a veure cistella, però l’entrada de Massey va canviar el partit completament. La pivot belga va aconseguir sumar 10 punts al tercer quart i va imposar el seu físic a la pintura capturant 3 rebots ofensius. A falta de 10 minuts, l’Estudiantes manava per 62 a 44.

Tot i intentar-ho durant l’últim quart, el Cadí no va ser capaç de retallar la diferència al marcador. Un parcial de 14 a 14 va posar punt i final al partit, on l’Estudiantes va ser molt fort a la pintura (32 punts a la pintura vs. 22 del Cadí) i on la seva segona unitat va brillar més que la urgellenca (41 punts per 26 de la banqueta del Cadí).

Setmana molt esperançadora del Cadí la Seu, derrotant a un equipàs com el Flammes Carolo i posant-li la por al cos a un gegant com el Perfumerías.

Flammes Carolo Fotografia: MoviestarEstu>

MOVISTAR ESTUDIANTES (76):Mawuli 5, Saravia 3, Erauncetamurgil 9, Méndez 8, Zaragoza 0, De Mier 0, Whittle 9, Camilion 9, Diaz 0, Joy 10, Massey 20, De Santiago 3.

CADÍ LA SEU (58):Elise Ramette 3, Ana Palma 2, Carmen Grande 0, Sara Hinriksdottir 2, Veronika Remenarova 9, Zoe Hernández 6, Lotta-Maj Lahtinen 4, Leigha Brown 18, Margaret Bair 8, Sierra Campisano 6.

Parcials: 24-17, 19-20, 19-7, 14-14
Àrbitres: Sánchez, Zamora, Chueca
Incidències: Partit corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputat al Pavelló Antonio Magariños.

Imatges del partit: MoviestarEstu.>