S’ACABA LA RATXA DE VICTÒRIES

Derrota del Cadí la Seu en l’últim partit desplaçament de la temporada, a Múrcia. Un mal segon quart ha condemnat a les urgellenques que han caigut per 78 a 65. Les més destacades del Cadí han estat l’Ana (4p, 8r) i l’Elise (9p, 5a). Per part de les murcianes, ha brillat Konig (23p).

Primera part: de més a menys

El primer quart del Cadí ha estat molt positiu, amb un parcial en els primers minuts de 7 a 12, gràcies a l’encert de la Veronika en el triple i de la Leigha en els tirs de mitja distància. L’entrada a pista de Horvat, amb 7 punts gairebé consecutius, ha reanimat a les murcianes. 16 a 20 al final del primer quart.

Montañana ha canviat el guió de partit i el Jairis ha començat a buscar a Konig i Bishop, dues de les millors jugadores en atac. I aquestes han respòs, amb 18 punts entre les dues al segon període. El Cadí s’ha encallat en atac i només la Júlia trobava cistella. A la mitja part, la diferència al marcador ja era subtancial (43 a 32).

Segona part: el Cadí no pot capgirar el marcador

L’inici del tercer període ha estat un intercanvi de cistelles entre Konig, qui seguia inspirada, i l’Elise, amb 6 punts en aquest quart. Les murcianes han començat a trobar l’encert en el triple i això els ha permès acabar el quart amb el màxim avantatge del partit, 16 punts (62 a 46).

El Jairis seguia dominant a plaer, arribant a guanyar de fins a 18 punts, liderat per una Konig que ja duia 5 triples. A falta de 4 minuts, el Cadí ha començat a reaccionar amb un triple i un bàsquet de la Veronika, però ja era tard remuntar. Un tir alliberat de Molina a falta de 30 segons ha ficat el definitiu 78 a 65.

HOZONO GLOBAL JAIRIS (78):: Horvat 8, Konig 23, Nelson 9, Bishop 10, Ayuso 7, Arrojo 0, Molina 2, Bettencourt 5, Grande 2, López-Sénéchal 10, Rembiszewska 2.

CADÍ LA SEU (65): Elise Ramette 9, Ana Palma 4, Júlia Soler 12, Clàudia Guri 0, Veronika Remenarova 11, Lydia Rivers 7, Clàudia Contell 2, Lotta-Maj Lahtinen 6, Leigha Brown 12, Sierra Campisano 2.

Parcials: 16-20, 27-12, 19-14, 16-19

Àrbitres: Albacete, Mas, Rodríguez
Incidències:partit corresponent a la vint-i-novena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputat al Pabellón Fausto Vicent d’Alcantarilla, Múrcia.

Fotografies del partit: CB Hozono Global Jairis