Sedis Bàsquet cedeix material mèdic al Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya.

La situació que estem vivint aquests dies ens està posant a tothom en unes circumstàncies que mai ens haguéssim imaginat.

Des de la nostra entitat ens sentim molt complaguts de poder aportar el nostre gra de sorra en aquesta difícil situació sanitària i humanitària en la qual estem immersos. També molt agraïts per la tasca que fan totes les persones que estan a primera línia lluitant contra la pandèmia i a tothom qui està col·laborant de la millor manera possible perquè superem aquests temps tan difícils.

El material cedit compta entre altres de material respiratori i altres elements d’atenció mèdica com ara botella O2 Medicina 5l, pulsioxímetre, cànules de Guedel, ambú, màscares laringea, silkospray, màscares de silicona, mascareta d’oxigen, tubs connectors O2, fonendoscopi, tensiòmetre digital, sets de sutura estèril, peak-flow…

Aquesta cessió de material ha estat coordinada pels serveis mèdics del club, encapçalats pel Dr. Enric Santos, i suposa una mostra de col·laboració envers el col·lectiu sanitari que està liderant els devastadors efectes del COVID-19.

Reiterem un missatge de suport i agraïment a la feina extraordinària que fan els professionals de l’àmbit sanitari, personal de neteja, de farmàcia, d’infermeria, metges, i també als botiguers i a tots els treballadors que estan al peu del canó dia a dia.

En aquests dies difícils de confinament, el SEDIS Bàsquet #joemquedoacasa

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir