SEGON PARTIT DE LA SETMANA AL PALAU

El Cadí la Seu rep, aquest divendres a les 20 hores, al Durán Maquinaria Ensino de Lugo en el partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Femenina Endesa. El matx es disputarà al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell i serà retransmès en directe per FEB TV.

 

El rival: Durán Maquinaria Ensino

L’Ensino no ha començat la lliga amb massa bon peu, ja que actualment ocupa la tretzena posició a la classificació, amb només una victòria i 4 derrotes. Precisament, la seva única victòria la va aconseguir en la darrera jornada, en vèncer al Kutxabank Araski per un ajustat 68 a 71.

L’equip gallec compta amb un bloc nacional sòlid, encapçalat per l’experimentada Bea Sánchez (3p, 3r) i la jove base basca Ane Olaeta (6p, 3a). Ara bé, les principals referències de l’equip són les dues jugadores americanes, Imani Tate, aler molt anotadora (14p, 4r) i Lydia Giomi, pivot de 1.98m (9p, 4r). De l’equip entrenat per Antonio Pernas podem esperar un bàsquet bastant estàtic, buscant sempre a Tate i Giomi en atac. En defensa, l’Ensino sempre destaca per ser un bloc sòlid, amb la defensa en zona 2-3 com un recurs contra equips més potents.


Fotografia: Durán Maquinaria Ensino

 

Cadí La Seu

El Cadí la Seu necessita començar a sumar victòries en Lliga, ja que actualment ocupa l’onzena posició, amb només 2 victòries en 5 partits. En la darrera jornada, l’equip urgellenc no va poder superar al totpoderós València Bàsquet (72 a 59).

Així doncs, el Cadí la Seu s’enfronta a un partit clau per poder consolidar-se a mitja taula i no perdre l’estela dels equips capdavanters. Guanyar a l’Ensino passarà per minimitzar la capacitat anotadora de Tate i que les nostres tiradores puguin obrir el camp per contrarestar la defensa en zona.

De ben segur que el Palau empenyerà a les jugadores i tots junts serem capaços d’aconseguir la tercera victòria en Lliga!


Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

ens Deixa una resposta