Toca apel·lar a l’èpica

El Cadí la Seu viatja fins a Girona per disputar la tornada dels vuitens de final de l’Eurocup, amb un desavantatge de 16 punts. El partit es disputarà dimecres dia 17 a les 19 hores, a Fontajau i en directe per Esport 3.

 

El rival: SPar Girona

Aquest serà el quart enfrontament contra les gironines en aquesta temporada. El partit d’anada es va decantar clarament a favor del Girona gràcies a uns molt bons segon i quart períodes, on van imposar el seu domini des de la defensa. En aquest partit van destacar Mendy (15p, 7r) i Gardner (12p, 4r) per part de les visitants i l’Amber (18p, 6r) i la Veronika (9p, 4r) per les urgellenques.

El Cadí va pagar car el poc encert en tirs de camp (29%) i la gran quantitat de lesionades que presentava, limitant molt la possible rotació. A més a més, el Girona va estar força encertat en tirs de 2 i tirs lliures i va ser capaç de defensar a un alt nivell durant gairebé els 40 minuts.

 

Cadí La Seu

El conjunt urgellenc arriba al partit amb la moral pels núvols després de derrotar al Perfumerias Avenida en Lliga per 67 a 59.

La recepta per guanyar al Girona i mirar de remontar el desavantatge ha de ser la mateixa: ser incisives i atacar la cistella sense por, moure la pilota amb rapidesa per descol·locar la defensa rival i pressionar les línies de passada, impedint que les bases puguin prendre bones decisions i que les pivots rebin amb facilitat sota l’anella.

 

La veu de l’equip tècnic

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

ens Deixa una resposta