Tothom a Saragossa per recolzar a Cadí La Seu en un nous Play-Offs

Avui dimecres 20 d’abril, des d’AE Sedis Bàsquet hem obert un formulari perquè els aficionats i aficionades urgellenques, de la Seu d’Urgell o no, puguin reservar les seves entrades pel partit d’anada dels quarts de final de Play-Offs de la Lliga Femenina Endesa, els quals enfronten a Casademont Zaragoza i CADÍ LA SEU aquest diumenge 24 d’abril a les 18:30 hores.

De la mateixa manera, oferim l’opció d’emplenar autobús per facilitar el desplaçament. En el formulari, trobareu l’opció de reservar tantes entrades i seients d’autobús com necessiteu. El preu unitari per entrada és de 5 €. En cas de voler l’opció d’entrada + viatge en autobús el preu és de 20 €.

Els interessats i interessades a venir, hauran de comunicar-ho emplenant en el següent formulari: https://forms.gle/61huDSuL9gxEokeC9

Abans del DIVENDRES 22 D’ABRIL A LES 23:59 HORES. Un cop rebuda la vostra sol·licitud, d’un o de diverses entrades rebreu confirmació en els dies posteriors mitjançant correu electrònic. Un cop confirmat tot el procés i pagament, s’enviaran les entrades corresponents.

Qualsevol dubte al respecte, ens podeu enviar un correu a secretaria@sedisbasquet.com

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir