Victòria de líder

El Cadí la Seu s’imposa a domicili al Flammes Carolo Basket per 70 a 74 i es col·loca com a líder en solitari del grup A, després d’un enorme partit, on van destacar la Maggie amb 19 punts i l’Anna amb 14.
Una victòria en el següent partit contra l’Elefhteria o una derrota del Flammes en el seu matx contra el Zabiny serien suficients perquè el Cadí passi de ronda com a primer de grup.

Primera part: els millors 20 minuts de la temporada

Els dos equips van sortir a pista decidits a emportar-se la victòria, però el ritme del partit el duia el Cadí en tot moment. La Verònica en defensa i la Júlia i la Maggie des del triple van liderar el primer parcial positiu, acabant el quart amb un 19 a 22. L’estrella rival, Walker, estava força desencertada, però Bouderra i Colley li cobrien les espatlles.
El segon quart va ser una exhibició total per part del Cadí, amb un gran encert des del triple (la Carmen, la Sara I la Sierra es van sumar a la festa). La feina en el rebot de les urgellenques estava sent excel·lent, carregant molt bé el rebot ofensiu. Tot i les cistelles finals de Bouderra, es va marxar a vestidors amb un còmode avantatge (32 a 42).

Fotografia: Flammes Carolo

Segona part: reacció francesa

Estava clar que el Flammes no es donaria per vençut, i en el tercer quart vam poder veure una millor versió de l’equip francès, amb una Walker ja més inspirada. Tot i així, el Cadí no va deixar de donar guerra en camp moment, amb l’Elise, la Leigha i la Maggie trobant bons llançaments. Acabava el quart amb un 54 a 62 al marcador.
El físic de les rivals es va imposar al darrer quart, arribant-se a posar només un punt per sota, però el Cadí va saber mantenir la calma i assegurar la victòria amb tirs lliures de l’Elise i la Júlia. Final i victòria de molt prestigi del Cadí la Seu davant un clar aspirant al títol de l’Eurocup (70 a 74).

Flammes Carolo Fotografia: Flammes Carolo

FLAMMES CAROLO BASKET (70):Brochant 13, Colley 8, Bouderra 14, Topuzovic 7, Sissoko 6, Walker 13, Scherf 9.

CADÍ LA SEU (74):Elise Ramette 4, Ana Palma 14, Carmen Grande 5, Júlia Soler 13, Sara Hinriksdottir 3, Veronika Remenarova 2, Lotta-Maj Lahtinen 2, Leigha Brown 9, Margaret Bair 19, Sierra Campisano 3.

Parcials: 19-22, 13-20, 22-20, 16-12
Àrbitres: Perry, Begenisic, Izak
Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la FIBA Eurocup Women disputat al Caisse d’Épargne Arena de la ciutat de Charleville-Mézières.

Imatges del partit: Flammes Carolo