VICTÒRIA DE PRESTIGI A GRÈCIA

El Cadí la Seu ha quallat un grandíssim partit a la pista de l’Eleftheria Moschatou imposant-se per 64 a 88, en un matx dominat de principi a fi per les urgellenques. A destacar l’enorme partit de l’Anna Palma, gairebé aconseguint un triple doble (16p, 11r, 8a).

Primera part: domini absolut del Cadí

La sortida a pista del Cadí la Seu ha estat fulgurant, liderada per unes inspirades Anna i Maggie, sota una molt bona direcció de joc de la Carmen. Per part de l’equip grec, només Vintsilaiou i Bickle trobaven l’encert a cistella. El primer quart ha acabat amb un 14 a 24 al marcador.

En el segon període, l’equip urgellenc ha seguit imposant el seu domini, amb una defensa encara més intensa. En aquest quart, només ha concedit 12 punts a l’Eleftheria. En atac, l’Anna seguia sent la referència, i gràcies a un bon domini del rebot, el Cadí ha pogut sumar molts punts en segona opció. Anàvem a vestidors amb un clar 26 a 48.

Fotografia: FIBA Eurocup Women

Segona part: bàsquet control

A l’Eleftheria li quedaven 20 minuts per remuntar i han sortit decidides a fer-ho, liderades per Zec i Bickle, les seves millors jugadores, que començaven a trobar l’encert de cara a cistella. Ràpidament, però, el Cadí ha contrarestat l’ofensiva grega amb unes bones cistelles de la Maggie, la Veronika i la Lotta. A elles se’ls han sumat la Sierra i la Cameron, amb bon encert des de la línia de 3. El quart acabava amb un 48 a 75 favorable al Cadí.

Els últims 10 minuts han destacat pel desencert dels dos equips, firmant un escarransit parcial de 16 a 13. La Maggie ha pogut sumar unes quantes cistelles fàcils, enfilant-se fins els 18 punts, i l’Anna i l’Elise s’han consolidat com les màximes assistents del partit, amb 8 i 9 assistències respectivament. El marcador final ha estat de 64 a 88.

La victòria s’ha decantat cap al bàndol urgellenc gràcies a un sòlid encert (46% en tirs de camp) i a un magnífic treball en el rebot (48 rebots en total, dels quals 19 han estat ofensius, que han generat 29 punts de segona opció). A més a més, el Cadí ha repartit 28 assistències, amb un joc coral i sempre buscant la jugadora més ben situada.

FIBA Fotografia: FIBA Eurocup Women

ELEFTHERIA MOSCHATOU (64):Pangalos 13, Alifragki 0, Stamoulou 0, Leri 2, Tampakou 0, Pangiota 2, Kiser 9, Zec 13, Bickle 16, Vintsilaiou 9.

CADÍ LA SEU (88): Cameron Swartz 3, Anna Palma 16, Elise Ramette 2, Carmen Grande 2, Júlia Soler 12, Veronika Remenarova 7, Zoe Hernández 5, Lotta-Maj Lahtinen 8, Margaret Bair 18, Sierra Campisano 15.

Parcials: 26-19, 18-25, 24-12, 25-20
Àrbitres: 14-24, 12-24, 22-27, 16-13
Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la FIBA Eurocup Women disputada al Eleftheria Moschatou Basketball Arena.

Imatges del partit: FIBA Eurocup Women.