Torna el TORNEIG PEUSA LA SEU de bàsquet per a esportistes amb diversitat funcional que enguany celebra la 13a edició

Aquest pròxim dissabte 27 de maig, de nou del matí a dues del migdia, al Palau d’Esports, amb la participació de 170 jugadors i jugadores de 17 equips pertanyents a 13 clubs catalans i d’Andorra. La capital alt urgellenca celebrarà el Torneig PEUSA LA SEU. Bàsquet per a esportistes amb diversitat funcional, que enguany arriba a la 13a edició.

 

Els representats d’aquesta iniciativa son el president de l’AE Sedis Bàsquet, club organitzador, Pere Porta, i el coordinador de l’equip SEDIS AIRAM PEUSA, amfitrió d’aquest torneig que hi participa amb dos equips, Pep Mora. El president de l’AE Sedis Bàsquet agraeix a Peusa, empresa patrocinadora del torneig, així com a tots els col·laboradors que fan possible organitzar-lo: Cooperativa Cadí, Fundació Llar Cristina Maria Maestre, CaixaBank, Centre Claror, Creu Roja, FEDIC, la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol, la Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. El Torneig s’ha inclòs també dins l’agenda d’actes del Centenari de la Federació Catalana de Bàsquet.

 

El torneig: 17 equips de 13 clubs de Catalunya i Andorra

L’explicació del funcionament del torneig va a càrrec de Pep Mora, entrenador de l’equip Sedis Airam Peusa la Seu d’Urgell organitzador d’aquest esdeveniment. Mora ha explicat que aquest torneig hi prendran part 17 equips de 13 clubs, fet que comportarà que ens donin cita a la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell 300 persones: 170 esportistes, i la resta seran tècnics, acompanyants i familiars vinguts d’arreu de Catalunya i d’Andorra.

El torneig, tot i no ser competitiu, s’organitza en dos grups (A i B) segons els nivells de joc dels equips. A més a més del Sedis Airam Peusa la Seu d’Urgell, amfitrió del torneig, els clubs participants són: Joventut de Badalona, Penya Barcelonista Mataró, Penya Barcelonista Vilassar, Club Esportuiu Alba Tàrrega, Asvolcall Down Lleida, Únics Cerdanya, Esplai Mediterrània Pineda, Nou Kedem Blanes, Amisol Solsona, Bàsquet Ribes-Junts en Acció, Xamfrà Sant Feliu de Llobregat i Morabanc Andorra Escaldes-Engordany.

Durant tot el matí, entre les nou i les dues del migdia, es disputaran tres partits de forma simultània a les pistes del Palau d’Esports. Els enfrontaments tindran una durada de 20 minuts dividits en dues parts, a temps corregut.

Novament, el torneig també ha previst un partit final a la pista central entre els dos equips primers classificats del nivell A.

La jornada de bàsquet inclusiu finalitzarà amb un dinar de germanor entre tots els clubs participants que tindrà lloc al gimnàs del Col·legi La Salle de la Seu d’Urgell.

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir