XIV Torneig PEUSA LA SEU D’URGELL

Torna el Torneig PEUSA LA SEU D’URGELL de bàsquet per a esportistes amb diversitat funcional que enguany celebra la 14a edició

Aquest proper dissabte 18 de maig, de nou del matí a dues del migdia, al Palau d’Esports, amb la participació de 150 jugadors i jugadores de 15 equips pertanyents a 11 clubs catalans i d’Andorra, la capital alturgellenca celebrarà el Torneig PEUSA LA SEU D’URGELL Bàsquet per a esportistes amb diversitat funcional, que enguany arriba a la 14a edició.

Així ho han anunciat aquest migdia el president del club organitzador l’AE SEDIS Bàsquet, Pep Ribes, i el coordinador de l’equip SEDIS AIRAM, amfitrió d’aquest torneig que hi participa amb dos equips, Pep Mora.

El president de l’AE Sedis ha volgut agrair a tots els col·laboradors que fan possible organitzar-lo: PEUSA, Cooperativa Cadí, Fundació Llar Cristina Maria Maestre, CaixaBank, Centre Claror, Creu Roja, FEDIC, la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol, la Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

El torneig: 15 equips de 11 clubs de Catalunya i Andorra

L’explicació del funcionament del torneig ha anat a càrrec de Pep Mora, entrenador de l’equip Sedis AIRAM PEUSA la Seu d’Urgell i organitzador d’aquest esdeveniment. Mora ha explicat que aquest torneig hi prendran part 15 equips de 11 clubs, fet que comportarà que ens donin cita a la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell 150 esportistes, a banda de tècnics, acompanyants i familiars vinguts d’arreu de Catalunya i d’Andorra.

El torneig, tot i no ser competitiu, s’organitza en dos grups (A i B) segons els nivells de joc dels equips. A més a més del Sedis AIRAM la Seu d’Urgell, amfitrió del torneig, els clubs participants són: Joventut de Badalona, Penya Barça Vilassar, Morabanc Andorra, Asvolcall Down Lleida, Únics Cerdanya, Mediterrània Pineda, Nou Kedem Blanes, Amisol Solsona, BF Cornellà i CC Boet Mataró.

Durant tot el matí, entre les nou i les dues del migdia, es disputaran tres partits de forma simultània a les pistes del Palau d’Esports. Els enfrontaments tindran una durada de 20 minuts dividits en dues parts, a temps corregut.

Novament, el torneig també ha previst un partit final a la pista central entre els dos equips primers classificats del nivell A.

La jornada de bàsquet inclusiu finalitzarà amb un dinar de germanor entre tots els clubs participants que tindrà lloc a la Sala Polivalent de la zona esportiva de la Seu d’Urgell.

ens Deixa una resposta