Cassie Oursler és l’elegida per cobrir la posició de “center” de Cadí La Seu.

Cassie Oursler, 22 anys, 1,93 d’alçada, provinent de la Buffalo University de la NCAA, amb la que ha jugat el Sweet 16 del March Mardness d’aquesta temporada, és la center elegida per cobrir la posició de “5” de CADI LA SEU per la temporada 18/19.

La center ha estat la pivot destacada de la seva universitat. 13,7 p.p.p., 7,2 r.p.p. amb un 50% en tirs de camp i 82% en tirs lliures, són les seves estadístiques acreditades en la brillant temporada del seu equip. Però el que ha fet decidir a la direcció esportiva de CADI LA SEU per la seva incorporació, han estat les seves qualitats i condicions de joc. Intimidació i duresa defensiva, bon joc d’esquenes en el 1×1 a la zona, bon tir de mitja distancia, capacitat de córrer transicions, talent i condicions de millora.

Oursler és la 8ena jugadora de CADI LA SEU per la propera LIGA DIA i s’uneix a Bahi, Richards, Diaz, Vilaró, Kraker, Pujol i Etxarri. La direcció esportiva de SEDIS BÀSQUET continua treballant per completar la plantilla buscant una base i una “4” en el mercat europeu. El perfil continua sent d’incorporar jugadores joves, amb talent, capacitat de treball i ambició de millora.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta