Copa de la Reina, la fita històrica, dia 1.

Dimecres 27 de febrer del 2019, després de 50 anys d’història que té el nostre club, podem dir que el nostre equip femení està a l’elit del bàsquet nacional femení i s’ha classificat per primer cop per disputar una Copa de la Reina. Jugadores i staff tècnic s’han aixecat del llit amb una sensació diferent, tocava tenir-ho tot a punt, engegar piles i pujar a l’autocar que els portaria a Vitòria. L’equip no tan sols porta les maletes plenes de roba per poder entrenar i disputar el o els partits que estan per venir, sinó que també carrega tota l’empenta de la ciutat i de la gent que ha rebut des del primer dia que van obtenir els bitllets per aquesta cita.

10:00 – Cita a l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell.
Ha estat l’hora en la qual l’equip quedava d’acord per a arrencar el viatge. Com no, hem mortalitzat el moment amb una fotografia, papallones a l’estómac i il·lusió no faltaven.

14:30 – Dinar.
Després d’algunes parades, com a tots els viatges, l’equip ha dinat a més de mig camí per arribar a Vitòria.

18:00 – Arribada a l’hotel.
Si en començar el viatge hi havia nervis i il·lusió no cal mencionar res en arribar a Vitòria i a l’hotel de concentració de la Copa. Més nervis i expectativa quan, a més, el Zalgiris de Kaunas, entrenat per Sarunas Jasikevicius, també es troba al mateix hotel. Torn de feina pel nostre fisioterapeuta, en Xevi Calm, acabant de preparar les jugadores perquè puguin entrenar sense cap problema pocs minuts després.

19:30 – Es trepitja l’escenari principal, el Mendizorrotza!
Ara si, tocava encarar la primera pressa de contacte amb l’olla a pressió que ens trobarem aquests dies, el Polideportivo Mendizorrotza. Una feina per part de la Federació a l’alçada, marcadors nous, dos pantalles LED de més a dues cantonades, tota personalització per l’esdeveniment, cada detall portat a la perfecció… A l’alçada de l’esdeveniment.

mendi_1

21:20 – Barça (més o menys) i a sopar.
Un cop finalitzat l’entrenament, una tauleta i 20 seients a l’autobús han sigut suficients per gaudir de deu minuts del partit de la Copa del Rey de futbol, el clàssic! Arribats a l’hotel, l’equip s’ha trobat amb la resta d’equips ja instal·lats a l’hotel, el Valencia Basket i el Spar Citylift Uni Girona, al menjador. Un cop sopats, les jugadores han tingut temps per atendre les sol·licituds dels fans més exigents i s’han acabat fent una foto amb un d’ells:

sarunas_cadi

Com diu la dita, demà més, sobretot més, i millor. Partit a les 19:30 davant l’amfitrió, RPK Araski. Som-hi SEDIS!

mendi_3

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta