Dura derrota sobre la botzina després d’una mala primera part i gran reacció en la segona.

És paga car, molt car, sortir malament des d’un bon inici. Cadí La Seu suma la seva segona derrota consecutiva en un partit que ha anat de menys a més. A més a més, amb el cos fred, molt fred, després de veure la nostra Yurena Díaz marxar de pista plorant sense poder recolzar la cama. La gran lluita de la segona part ha estat insuficient a causa d’un triple a l’últim segon d’Ariel Edwards.

Primera meitat de menys a més però amb molta feina per davant.

Un primer quart molt dolent de les de Bernat Canut finalitzava amb un marcador de 9-23. Els fantasmes de Miskolc aterraven al Palau amb imprecisions tant en atac com en defensa. Les visitants han aprofitat totes les imperfeccions del joc local per fer sang a la ferida gràcies a un gran joc col·lectiu (8 asistències). Segon quart molt diferent a nivell de joc i sobretot d’encert. Yoyo Nogic despertava a les nostres a cop de triple i amb un gran 2+1, mentre que Edwards seguia amb el seu recital sota el cèrcol. Intercanvi constant de cistelles on Cadí La Seu seguia en la seva lluita per seguir dins del partit. Finalment, victòria en el segon quart (14-13) per posar el fre de mà a les embestides de l’equip basc. Marcador de 23-36 al descans.

La gran lluita de l’equip ens ha donat l’opció de guanyar un partit que finalment s’escapava al sonar la botzina.

Una altra cara és la que mostrava l’equip a la tornada dels vestidors. Començant per la defensa, les urgellenques no donaven opció a l’equip basc, el qual sol aconseguia anotar cinc punts en gran part del període. Acompanyat d’això, una gran Yurena Díaz feia creure en la remuntada gràcies a 5 punts seguits, amb triple i cistella de dos punts per provocar el temps mort visitant. Apareixia també Tinara Moore, imposant-se sota el cèrcol amb set punts i tancant molt bé el rebot. 40-44 després d’un gran treball i, ara si, amb les ganes i il·lusió, junt amb un Palau totalment bolcat, de remuntar el partit. L’últim quart començava al ralentí, només una cistella de Tinara Moore movia el marcador i deixava el marcador 42-44 quan faltaven 5 minuts per finalitzar. El Palau quedava emmudit quan Yurena Díaz marxava, a braços de Xevi Calm i Lucila Pascua, plorant per mal de genoll. Tocava aixecar-se, tocava seguir lluitant per la victòria un cop més. Amb el ritme controlat del partit i sòlides en defensa, les nostres controlaven els petits avantatges mínims de tres punts a base de tirs lliures amb faltes a la desesperada del rival. Un triplàs de Mehryn Kraker, després d’error defensiu local, donava forces a les d’Azu Muguruza per col·locar el 54-53 quan faltaven 8 segons per finalitzar el partit i provocava el temps mort de Bernat Canut. Falta de la mateixa Mehryn i Sydney Wiese sumava un dels dos tirs lliures quan faltaven 5 segons per finalitzar el partit, 55-53. Sense que s’aturés el joc, Cousseins corria la pista i li donava la pilota a Ariel Edwards on, totalment alliberada, anotava el triple per donar-li la victòria a l’equip visitant.

Ens aixecarem, sempre ho hem fet i ho seguirem fent. A més a més, tenim quelcom que no té ningú, un PALAU ple de gom a gom en cada partit. Sigui entre setmana, sigui dissabte o diumenge, sempre esteu allà i no podem estar més agraïts. Som-hi Sedis!

CADÍ LA SEU (55): Yurena Díaz 7, Ariadna Pujol, Sydney Wiese 9, Georgina Bahí 5, Tinara Moore 14 -cinc inicial-, Laura Peña, Irati Etxarri 3, Elin Gustavsson 5, Jovana Nogic 10, Anna Palma, Lucila Pascua 2, Sònia Garcia. 14 de 21 tirs lliures; 13 de 37 T2; 5 de 13 T3; 39 rebots (29+10); 14 faltes.

IDK GIPUZKOA (56): Joyce Cousseins 3, Mehryn Kraker 10, Maria Erauncetamurgil 5, Toch Sarr 8, Ariel Edwards 19 -cinc inicial-, Lara González 1, Laura Garcia 8, Ellen Nystrom, Erika De Souza 2. 3 de 8 tirs lliures; 16 de 44 T2; 7 de 16 T3; 35 rebots (24+11); 21 faltes.

Parcials: 9-23; 14-13; 17-8; 15-12