Cadí La Seu aconsegueix la resistida setena victòria i la classificació per la Copa de la Reina en un partit molt seriós amb una imperial Tinara Moore.

Victòria gran, molt gran l’aconseguida avui a les terres de Castella i Lleó. Ja ho diu en Bernat, la lliga està molt competida i quan es guanya s’ha de valorar, i molt. Aconseguim la setena i això ens fa tornar a tenir el privilegi de participar en una nova edició de la Copa de la Reina. Afegit a això, trenquem el seguit de derrotes consecutives a la lliga gràcies a un partit on, tot i les baixes de Yurena Díaz i Irati Etxarri, s’ha mostrat una imatge molt regular i sòlida de l’equip.

Primers vint minuts de menys a més aconseguint una bona diferència per enfrontar la segona part.

Primera part molt igualada la que s’ha pogut veure al Pabellón Angel Nieto. L’anotació urgellenca era liderada per Tinara Moore i Sydney Wiese que, gràcies a dos triples seguits, ha pogut capgirar el marcador advers i col·locar un petit avantatge per les nostres de 4-8. Petita diferència que no acabaria significant res, ja que els dos equips entraven en una dinàmica molt semblant de partit amb intercanvis de cistella constants. L’únic detall potser a remarcar han estat les 5 pilotes perdudes en els 10 primers minuts de joc, 19-19 final del primer període. El segon quart començava amb el vent en contra, on les de Zamora aconseguien ficar el 23-19 i marxar per, també, quatre punts en el marcador. La resposta arribava en forma de triple, de la mà de Sydney, Yoyo i Geo per donar la volta altre cop al resultat i marxar 25-28. Sumat a això, la lluita d’Ariadna Pujol aconseguia una pilota recuperada per acabar donant la cistella a una imperial Tinara Moore i col·locar el 25-30, màxim avantatge i temps mort local en la meitat de període. Dues pilotes perdudes més de les nostres i un triple de Marta Montoliu empataven altre cop el marcador a 30 punts. Bernat Canut apostava per la defensa zonal i, fruit d’això, l’equip aconsegueix tancar i protegir el seu cèrcol. Lligat a la bona feina a darrere, Cadí La Seu seguia fent bé la feina a l’altre costat de pista liderat novament per una imperial Tinara Moore que marxava al vestidor amb 18 punts i deixant al seu equip amb un 30-41 al descans.

Cadí La Seu s’endú el partit mantenint la solidesa i sent molt regular en el seu joc.

Un nou triple de Sydney Wiese col·locava a les nostres amb una diferència relativament còmoda en el marcador (32-46), fent vàlida la feina feta en la primera part. McPhee liderava a l’equip local intentant contestar les envestides visitants. Un parcial de 8-0 per les de Zamora que ve a partir de dues pilotes perdudes més de les urgellenques. La pauta es repetia com en els primers compassos de partit. Quan Quesos El Pastor semblava agafar oxigen amb bons parcials, sortia una jugadora blanc-i-blava per tallar per complet el parcial en contra. Període de bona reacció per les nostres que acabava amb un resultat de 45-61. La feina no estava feta, quedaven uns senyors deu minuts de partit contra un rival que demostrava tenir habilitat per capgirar situacions adverses. Tinara Moore encetava el quart i sumava el seu 27è punt, confirmant ser l’autèntic mal son de les d’Àngel Fernández. Junt amb la gran feina de tot l’equip buscant la capacitat anotadora de Moore, s’hi sumava un triple de Yoyo que col·locava i quasi semblava sentenciar l’enfrontament, 48-66 quan faltaven 7 minuts de partit. Les locals no s’anaven a rendir, però l’esforç que s’hi havien deixat durant tot el partit els hi passava factura i acabaven veient com Cadí La Seu seguia fent bé la feina. Tot i aquesta última empenta de les taronges, el resultat final ha estat de 60-76 favorable a les nostres. Tinara Moore opta altre cop a millor jugadora de jornada gràcies als seus 29 punts, 13 rebots i un total de 40 dígits de valoració.

QUESOS EL PASTOR (60): Laura Cornelius, Brittany McPhee 17, Marta Montoliu 6, Maria Jespersen 6, Quinn Dornstauder 11 -cinc inicial- Anna Seilund, Gala Mestres 8, Amy Okonkwo 12. 7 de 12 tirs lliures; 16 de 42 T2; 7 de 25 T3; 22 rebots (15+7); 14 faltes.

CADÍ LA SEU (76): Laura Peña 2, Sydney Wiese 17, Ariadna Pujol 7, Georgina Bahí 8, Tinara Moore 29 -cinc inicial- Elin Gustavsson 4, Jovana Nogic 9, Anna Palma, Lucila Pascua. 8 de 9 tirs lliures; 19 de 29 T2; 10 de 22 T3; 38 rebots (34+4); 15 faltes.

Parcials: 19-19; 11-22; 15-20; 15-15