Cadí La Seu suma una importantíssima victòria a domicili per encarar, després de l’aturada, una nova i exigent lliga.

Ha caigut, al fi, la nova victòria per un Cadí La Seu que ha sabut encarar molt bé els alts i baixos que ha patit durant l’enfrontament d’avui. La defensa en el tram final de partit, la regularitat de Tinara Moore i l’eficàcia de Sydney Wiese (6/8 triples) han estat els factors claus per sumar aquesta importantíssima victòria abans de l’aturada per seleccions.

Primera part favorable a un Cadí La Seu que s’imposava a un lluitador Nissan Al-Qázeres.

El partit no començaria fins a fer un minut de silenci en memòria de l’accident del passat diumenge on ens deixava, entre altres, la llegenda del bàsquet Kobe Bryant. Salt inicial, moltes mans en una pilota dividida que finalment es convertia en la primera cistella de partit en mans d’Ariadna Pujol. En el següent atac, Tinara Moore començaria a imposar la seva llei a la zona amb un 2+1 que significaria el primer parcial de 0-5 favorable a les nostres. Les d’Extremadura entraven al partit situant-se per davant en el marcador per primer cop amb el 8-7. Una bona reacció de Cadí La Seu, protagonitzada per una imparable Tinara Moore i l’eficàcia de Sydney Wiese des del triple, provocaven el temps mort local amb el 8-16. Quan les locals trobaven la inspiració Carter per retallar distàncies, Sydney Wiese anotava un nou triple pel 12-19. Els primers deu minuts finalitzava amb el resultat de 17-19 gràcies a un nou parcial en contra de 5-0, amb triple inclòs de Carter al límit de possessió.

El segon període anava a ser el millor per les urgellenques, on s’imposaven amb un resultat parcial de 17-23. Un quart on s’ha acabat imposant Cadí La Seu al constant intercanvi de cistelles i de parcials que s’han viscut. Les locals aconseguien portar a les nostres fins al 25-26 a l’equador del període, pujant molt la duresa defensiva i sense permetre pilotes dins la seva zona. Les urgellenques aconseguien tornar a marxar del marcador amb una diferència de 8 punts (25-33) gràcies a una letal Sydney Wiese des del perímetre. L’últim tram d’aquest segon quart ens ha tornat a donar un constant intercanvi de cistelles que acabaria deixant el marcador amb un resultat de 34-42 favorable a les nostres.

post_caceres_1

Una segona meitat de menys a més dona la victòria a un Cadí La Seu molt seriós en el tram final de partit.

Els darrers vint minuts de partit començaven somrient a Cadí La Seu amb una cistella amb falta addicional de Tinara Moore i un triple de la catalana Laura Peña. Parcial de 0-5 on les de Bernat Canut ampliaven distàncies al marcador amb el 36-47. Les locals reaccionaven de la millor manera, dos triples protagonitzats per Simms, després de rebot ofensiu, i per Arica Carter. Cadí La Seu s’estancava en atac a causa de la gran defensa de les d’Extremadura, les quals tancaven molt bé la zona i provocaven, contínuament, les pilotes perdudes de les urgellenques. En l’altre costat de pista, les locals seguien guanyant la lluita en el rebot i això els hi permetia seguir retallant distàncies trobant punts fàcils. Bernat Canut parava el partit després d’un parcial desfavorable d’11-2. Un últim intercanvi de cistelles deixava el resultat ajustat de 49-52 al final del tercer quart.

Calia pujar el ritme, la intensitat i tornar a trobar els avantatges en atac per treure el partit. Jovana Nogic encetava el període amb una bona safata estirant el braç esquerre pel 49-54. Les locals donaven resposta amb una inspirada Carter, que anotava 5 punts seguits per empatar el partit a 54 punts i que seguia sent la cara i els ulls del seu equip. El parcial, aquest cop, tornava a ser favorable a un Cadí La Seu que pujava línies en defensa i que sumava a davant a partir de la tripleta formada per Ariadna Pujol, Tinara Moore i Sydney Wiese. Nissan Al-Qázeres donava resposta amb una nova cistella i falta addicional, però Sydney Wiese tornava a ficar les coses a lloc amb un triple que provocava el temps mort local amb el 56-65 a 5 minuts per finalitzar el partit. L’aturada de joc no significaria un sotrac de les nostres quan Irati Etxarri recuperava una pilota en camp contrari i donava, de nou, l’avantatge d’11 punts. Dos triples de Laura Ferreia provocaven el temps mort d’un Bernat Canut que no volia sorpreses, 62-67. Una cistella de Georgina Bahí després de rebot ofensiu aturava de nou el joc mitjançant l’entrenador local, que no volia ni la més mínima reacció de les nostres. Gràcies a la gran defensa al darrere, la inspiració Tinara Moore amb un tros de cistella i, finalment, un nou triple de Sydney Wiese (22 punts) les urgellenques sumaven la novena, i resistida, victòria del curs a la Liga Femenina Endesa. El resultat de 68-74 quedava marcat al Juan Serrano Macayo després d’una cistella fàcil de Paula Ginzo sense opcions a remuntar l’enfrontament.

Som-hi Sedis!

NISSAN AL-QÁZERES (68): Bozica Mujovic 10, Arica Carter 18, Jennie Simms 11, Miriam Forasté 2, Paula Ginzo 14 -cinc inicial- Laura Ferreira 10, Julia Melina, Dragana Domuzin, Emma Vesterberg 3. 8 de 12 tirs lliures; 15 de 32 T2; 10 de 23 T3; 31 rebots (24+7); 19 faltes.

CADÍ LA SEU (74): Laura Peña 5, Sydney Wiese 22, Ariadna Pujol 10, Georgina Bahí 7, Tinara Moore 16 -cinc inicial- Marina Lizarazu 4, Irati Etxarri 4, Elin Gustavsson 2, Jovana Nogic 4, Lucila Pascua, Anna Palma. 11 de 16 tirs lliures; 21 de 42 T2; 7 de 15 T3; 29 rebots (22+7); 17 faltes.

Parcials: 17-19; 17-23; 15-10; 19-22