Cadí La Seu s’emporta un treballadíssim partit a Saragossa i suma la cinquena victòria a la lliga.

Un any més, un matí més degut a l’horari habitual de partit de les locals a l’Eduardo Lastrada de Saragossa. Situació adversa en el balanç de victòries i derrotes entre els dos equips, quatre victòries i dues derrotes per l’equip de Bernat Canut a diferència de les dues victòries i quatre derrotes per les de Fabián Téllez.

Primera meitat de tanteig inicial i d’imprecisions per part dels dos equips.

El partit començava amb una certa tensió i nervis a pista amb errades d’ambdós equips. Molta intensitat en defensa i l’arbitratge bastant permissiu en el joc dur. Obria el marcador Hempe i empatava Yurena Díaz a poc més de dos minuts de començar el partit. Poques possessions a causa dels atacs llargs i poc encert on Mann Filter es sentia còmode davant la incomoditat de Cadí La Seu i aconseguia un marcador d’11-6 quan faltaven 3 minuts per finalitzar el període. Una cistella de Tinara Moore i un triple en el tram final de quart tancaven un primer període costós de veure, 14-10. Segon quart de feina dura, on Cadí La Seu tornava a empatar el partit gràcies a dos tirs lliures de Yoyo i una nova cistella de Tinara Moore. Altre cop, el conjunt local marxava de cinc punts mentre que les de Bernat Canut es quedaven estancades en els 14 punts anotats fins llavors. Les nostres trobaven la llum amb una cistella d’Elin Gustavsson i un triple de Yurena Díaz que provocaven el temps mort local. A la represa, una cistella d’Ariadna Pujol i un nou triple, aquest de la mà de Sydney Wiese, provocaven un nou temps mort local amb el marcador favorable a les urgellenques, 21-26. Un triple amb molta fortuna de les locals tancaven la primera meitat del partit amb el curt marcador de 24-26, mínim avantatge urgellenc.

Segona meitat amb un nou bàsquet amb més lluita i encert de les urgellenques.

Primeres accions del tercer quart esperançadores per l’espectador amb un triple local i una cistella ràpida per contestar de Laura Peña. Semblava que el partit agafava embranzida anotadora quan Sydney Wiese anotava un nou triple i Vega Gimeno tornava a atansar a les seves des del tir lliure, 29-31 en els primers dos minuts. Les locals aprofitaven els errors posteriorment comesos per Cadí La Seu i Nacickaite anotava 8 punts quasi consecutius per donar el +3 d’avantatge quan faltaven dos minuts per finalitzar el període. Un triple de la capitana Georgina Bahí i el 2/4 de tirs lliures d’Ariadna Pujol liquidaven un tercer quart amb marcador desfavorable per la mínima, 44-43. Inici fort d’últim quart de les de Bernat Canut provocant el temps mort local a dos minuts de començar aquest. Una cistella d’Irati, una de Tinara Moore i un triplàs de Yurena Díaz col·locaven el 44-50. L’empenta de Cadí La Seu seguia i seguia fins a aconseguir el màxim avantatge del partit gràcies a dos punts més d’Ariadna Pujol i un triple d’Elin Gustavsson, 46-55. Aquest marge tan sols anava a ser un mirall, ja que les de Saragossa aconseguien un parcial de 6-0 després d’unes males decisions en atac de les nostres, ho parava Bernat Canut amb un temps mort. Un Mann-Filter més inspirat i un Cadí La Seu que no li entrava la por al cos i seguia jugant bé i trobant bones situacions, el partit es trobava en un 58-61 després d’una cistella de Tinara Moore i temps mort local. Final d’infart, Vega Gimeno empatava a 61 punts després de tres oportunitats d’atac. Tinara Moore sumava des del tir lliure, el triple local no entrava aquest cop i Yurena finalitzava un tros d’entrada que col·locava a les nostres quatre punts per sobre a falta de 17 segons per finalitzar el partit. Aquest cop les locals no encertaven el llançament i Cadí La Seu sumava una importantíssima victoria a domicili, la cinquena en la lliga.

Agrair el suport dels aficionats que s’han pogut atansar a l’Eduardo Lastrada a donar suport a l’equip. En gran part del partit semblava que juguéssim al Palau, aquesta victòria també és vostra. GRÀCIES, GRACIAS, ESKERRIK ASKO!

supporters_j7

MANN FILTER (61): Aina Ayuso 7, Zsofia Simon 10, Kamile Nacickaite 12, Vega Gimeno 10, Merritt Hempe 12 -cinc inicial- Irene Lahuerta 5, Umo Diallo, Zoe Hernandez 3, Nevena Markovic 2. 11 de 12 tirs lliures; 13 de 38 T2; 8 de 24 T3; 33 rebots (22+11); 16 faltes.

CADÍ LA SEU (65): Yurena Díaz 12, Sydney Wiese 13, Ariadna Pujol 6, Elin Gustavsson 7, Tinara Moore 10 -cinc inicial-, Laura Peña 4, Georgina Bahí 5, Jovana Nogic 4, Anna Palma, Lucila Pascua, Irati Etxarri 4. 10 de 15 tirs lliures; 17 de 41 T2; 7 de 18 T3; 34 rebots (25+9); 12 faltes.

Parcials: 14-8; 10-18; 20-17; 17-22