Junt amb Yurena Díaz des de la distància, Cadí La Seu torna a fer història aconseguint el bitllet cap als setzens de final de l’Eurocup.

Gran victòria a la pista d’un Basket Hema SKW que ha sortit a competir amb les seves armes a un Cadí La Seu molt centrat a tancar l’eliminatòria l’abans possible. Les de Bernat Canut ens han tornat a oferir un bon inici de partit, el qual ha sigut molt important per aturar la intensitat i els punts rivals. Lligat a això, una excel·lent Sydney Wiese ha tornat a ser el cap visible del joc ofensiu de les urgellenques convertint-se en tot un mal son pel conjunt belga. Aprofitant el desencert local i amb una gran mostra de joc col·lectiu, l’equip ha pogut gairebé sentenciar l’eliminatòria amb un ampli parcial al tercer quart.

Primera part favorable a les urgellenques en uns primers vint minuts de molta intensitat.

La primera part ha finalitzat amb un resultat favorable a les nostres de 28-37 tot i el ritme frenètic, i dur, de partit. Tinara Moore aquest cop no era protagonista, ja que per primer cop en tota la temporada no trobava l’encert de cara al cèrcol en els quatre llançaments que intentava. L’equip sortia amb molt bona mentalitat en una primera part que ha anat de menys a més i en la que les locals tan sols cometien dues faltes personals en contra les vuit blanc-i-blaves. Sydney Wiese ha estat la jugadora més destacada de la primera meitat amb 10 punts (2/2 T2 i 2/3 T3) i ha estat ben recolzada per les seves companyes amb l’aportació ofensiva molt repartida: Georgina Bahí i la urgellenca Anna Palma 5 punts junt amb els 4 punts també d’Elin Gustavsson i Irati Etxarri. La jugadora local més destacada d’aquests dos primers períodes, al contrari que en el partit d’anada, ha estat Billie Massey amb 5 punts i 8 rebots.

tercer_part

Un gran parcial en el tercer quart gairebé donava la classificació a un històric Cadí La Seu.

Les nostres sortien molt concentrades per evitar deixar en un no res la feina feta fins ara. El gran treball defensiu i el joc col·lectiu a l’altre costat de pista permetia completar un parcial gairebé definitiu d’0-11. El marcador mostrava el 28-48, màxim avantatge de Cadí La Seu, després que Sydney Wiese sumés el seu 15è punt des de la línia de tir lliure. A més a més, Georgina Bahí i Ariadna Pujol aconseguien també treure el mateix nombre de faltes que en la primera part i sumaven, junt amb Wiese, des del tir lliure. Gràcies a la bona sortida de període, les blanc-i-blaves aconseguien mantenir l’ampli avantatge en el marcador al finalitzar quart, amb triple final de Yoyo inclòs, 39-59. L’últim quart ha caigut del costat de les locals (24-13), on s’imposaven en l’àmbit físic i en la intensitat a pista per així desgastar a un Cadí La Seu que es veia més i més a prop guanyador de l’eliminatòria a mesura que avançaven els minuts. El segon quart i el gran parcial aconseguit en el tercer període han estat claus per poder dir, ara si, ben alt que estem als setzens de final de l’EuroCup Women!